La Jungla
Cristina Porta, al plató d''El Circ' de 8tv
Foto: Cristina Porta, al plató d''El Circ' de 8tv | Instagram
Televisió

Cris Porta, sincera després d'una setmana lluny d''El Circ': "Tinc ganes de tornar"

Barcelona.
Cristina Porta, al plató d''El Circ' de 8tv
Foto: Cristina Porta, al plató d''El Circ' de 8tv | Instagram

Cristina Porta no trepitja el plató d'El Circ de 8tv des que el passat 5 de desembre s'estrenés de col·laboradora a Sálvame. Fent feina a les tardes a Telecinco, la periodista no pot ser alhora al programa de Frank Blanco.

Al detall: En un missatge publicat a les seves stories d'Instagram, Porta ha explicat que rep la confirmació de les col·laboracions a Telecinco amb un o dies dies d'antelació: "Per això és difícil organitzar-me per anar a Barcelona". Tot i això, està desitjosa de tornar a El Circ.

Què diu Cris Porta? En el mateix missatge, la col·laboradora lleidatana ha expressat:

  • "Aquest mes serà una mica sobre la marxa, però tinc ganes de tornar a El Circ".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Cristina Porta Acosta (@cristiporta)

A més, Porta s'ha referit a tot el que està vivint les darreres setmanes i ha definit desembre com el seu "millor mes" de 2022. "És com si m'hagués fet un resum de l'any i hagués dit: això ha passat, això ho has aconseguit i això és el que tens. Això és per tu i això no. I sobretot, això és el que ets, el que has estat sempre. Em sento serena i en pau amb mi mateixa", ha escrit.

Per últim, la periodista mira el futur amb optimisme. Recorda l'experiència que la va dur a la fama el 2021, Secret Story de Telecinco, i diu que li va fer "mal a l'ànima" però que hi havia de passar "per ser millor". Després d'un 2022 carregat d'èxits televisius, espera que el 2023 li permeti "complir un parell de somnis, seguir treballant, viatjar molt i que totes les persones que avui tinc al meu costat hi continuïn sent".