La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Gran error de Laura Fa a 'Sálvame': diu el nom d'un torero molt famós infidel

Barcelona.
Foto: | Telecinco

L'estimada periodista catalana, Laura Fa, ha viscut un moment molt crític durant la tarda del dilluns 19 de desembre en el programa Sálvame.

Què sabem? El programa de les tardes de Telecinco, el dilluns 19 de desembre, ha començat creant moltíssima expectació dient que tenia a la seva disposició el testimoni d'una dona que hauria estat l'amant d'un home molt famós en el món del cor i conegut per a tothom.

Què ha passat? El programa Sálvame ha començat i els col·laboradors del programa, com sempre acostumen a fer en aquests casos, han començat a parlar de la notícia per generar expectació i bombo, sense dir el nom de l'home famós que seria infidel a la seva parella. Una identitat, suposadament, que el programa volia desvetllar al final del programa. Una estratègia per mantenir a l'audiència enganxada fins al final i més durant el dilluns 19 de desembre que és quan Sálvame, de set a vuit de la tarda, ha debutat a la plataforma de pagament del grup Mediaset, Mitele Plus.

Què ha dit? Quan passaven pocs minuts de les quatre de la tarda, i després que alguns dels col·laboradors del programa diguessin la seva, ha arribat el torn de Laura Fa. La catalana, com la resta dels seus companys, s'ha posat a parlar de la notícia relacionada amb el famós infidel a la seva parella. El problema és que Laura Fa s'ha posat tan dins del seu paper que, sense voler, ha revelat per error el nom del famós en qüestió. La col·laboradora catalana ha dit "Fran" i ràpidament l'audiència ha lligat caps: Fran Rivera, infidel a la seva dona Lourdes Montes. El moment ha estat el següent.

Per últim: No és la primera vegada que un episodi així té lloc en el programa Sálvame. Fa temps, Olvido Hormigos va visitar el programa Sábado Deluxe per parlar d'una notícia que en el seu moment va ser molt comentada. Hormigos va visitar Telecinco per dir que havia mantingut moments de molta passió amb un famós col·laborador de la cadena. Durant tota l'entrevista, tant ella com els col·laboradors de Sálvame van tenir molta cura de no revelar el nom del col·laborador al qual es referia Olvido Hormigos. No obstant, en un moment donat de la nit, María Patiño va xerrar més del compte i sense voler va dir el nom d'Alessandro, fent referència a Alessandro Lequio.

Categoria: La Jungla