La Jungla
Fotomuntatge de Principal
Foto: Fotomuntatge de Principal | Oliver de Ros
Famosos

Laura Fa, contra Matamoros amb Rosel a Catalunya Ràdio: tots els detalls de la polèmica

Barcelona.
Fotomuntatge de Principal
Foto: Fotomuntatge de Principal | Oliver de Ros

Sembla mentida, però l'enfrontament entre Laura Fa i Kiko Matamoros ha arribat a Catalunya Ràdio. Ho ha fet de la mà de Laura Rosel, a la secció de televisió dels dijous. Des de la ràdio pública, la periodista de Badalona s'ha defensat dels atacs del madrileny a la revista Lecturas.

Al detall: Un per un, Rosel ha llegit per l'audiència els titulars de Matamoros contra Fa. Surten de l'entrevista publicada dimecres i concedida des de Dubai, on s'ha mudat temporalment amb la nòvia, Marta López Álamo, per ajudar-la en la seva carrera de model. El col·laborador de Sálvame esclata i la presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio reprodueix:

  • "A la Laura Fa la considero la meva enemiga. S'ha dedicat a desqualificar la meva relació perquè és una edatista".
  • "És una presumpta defensora del feminisme, però el seu feminisme és selectiu".
  • "Ella decideix quines dones són dignes de defensa o mereixen menyspreu o burla".

Resposta. Després d'escoltar el reguitzell de retrets contra ella, Fa ha tornat a carregar contra Matamoros per l'anunci de casament amb Marta López el proper 2 de juny. La periodista badalonina reitera que la relació entre ells, amb més de 40 anys de diferència, és "totalment desigual", i manté: "Ell no entén que el que faig és defensar la seva futura esposa". Així es defensa la mamarazzi:

  • "Per una noia de 24 anys, no és el millor casar-se amb un senyor de 65. Ho sap qualsevol persona que tingui un fill o una filla".
  • "Si ell en té 65 i se'n va amb una dona de 90, doncs d'acord. Però, oi que no ho faria?".
  • "Ell vol la cosa de la noia guapa, cosificar-nos".

A més, Laura Fa ha respost a Catalunya Ràdio l'endemà de parlar del tema públicament a Instagram. Des del seu perfil, la tertuliana va ironitzar sobre els titulars de Matamoros: "Soc la perxa en una entrevista cobrada. És el meu regal de noces i de Nadal, estimats. Gaudiu-ho".

Què més va dir?

  • "La cancel·lació com a feminista és misogínia".
  • "Explicar a les dones sobre feminisme és mansplaining".
  • "Ser un postadult que es casa amb una postadolescent no dic el que és per evitar danys més grans, però les feministes ho tenim clar".

Per últim: La (mala) relació entre Laura Fa i Kiko Matamoros va acabar d'esclatar pels aires el passat 30 de setembre a Viernes Deluxe de Telecinco, quan ella va comentar com de descompensada veia la relació i ell va perdre els estreps i va insultar-la. Pocs dies després demanava disculpes, per acabar perdent un cop més els papers, a les xarxes socials, i assegurar que Fa li provocava "repugnància".

Categoria: La Jungla