La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El fill de Carles Francino emociona molt amb una foto mai vista del seu pare i bebè: "Us estimo"

Barcelona.
Foto: | Instagram

El periodista Carles Francino, que presenta el programa La Ventana a la Cadena SER, durant la nit del dimecres 14 de desembre va recollir en el Teatre del Liceu de Barcelona el premi Ondas a millor trajectòria professional.

Què sabem? Molt emocionat, Carles Francino va pujar a l'escenari del Teatre del Liceu per agrair el premi. Un discurs d'agraïment, que el periodista de la Cadena SER va pronunciar en català i castellà. Entre altres, va demanar als polítics que deixessin de confrontar a les persones, especialment Catalunya amb Espanya. Francino també va dedicar el premi a la seva actual dona, Gema Muñoz, més petita que ell i amb qui es va casar l'any 2014 en una ceremònia civil celebrada a Madrid.

Què va dir? Lluint un conjunt fosc, format per pantaló i americana, i una camisa blanca, Carles Francino va pujar a l'escenari per recollir el famós cavall. Al final del seu discurs, que va durar uns tres minuts aproximadament, va tenir unes paraules d'afecte per la seva actual parella, a la que va conèixer a la Cadena SER, on els dos treballen avui dia.

  • "Aquest premi el vull compartir amb algú que fa molt temps que està al meu costat, primer en el pla professional i després en el pla personal".
  • "Ha patit pèrdues irreparables i encara té obstacles importants per superar i tot i així fa millor la meva vida cada dia".
  • "Em vaig a donar el gust de dir-ho davant de tanta gent, Gema t'estimo".

A més a més: A banda de la dedicatòria que el periodista ha dedicat a la seva dona, en plena celebració dels Ondas a Barcelona, el fill del periodista, que també es diu Carles Francino, li ha volgut dedicar unes precioses paraules al seu pare. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram on ha demostrat el molt orgullós que està de la trajectòria del periodista. 

En profunditat: El fill de Carles Francino, actor de professió, ha compartit una fotografia mai vista en la qual apareix el periodista Carles Francino amb el seu nét, Gio, que va néixer a finals de maig. "Felicitats papa, felicitats Gema. Tant que aprendre... continuem caminant. Us estimo", escriu l'actor en la imatge que ha compartit en les seves històries d'Instagram. Una foto on el seu fill petit, Gio, apareix sense mostrar la cara per respectar la seva intimitat. Parlem d'això.

Per últim: Va ser a finals d'octubre del 2022 quan el periodista Carles Francino, en directe en el seu programa de ràdio, va saber que havia estat guardonat amb un Premi Ondas a la millor trajectòria. El periodista, molt emocionat, en un primer moment es va quedar sense paraules. Al cap d'una estona va agrair el premi perquè "són més de 40 anys de feina".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Ràdio