La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

El rampell de Jorge Javier Vázquez amb Carles Francino: "Què a gust m'he quedat"

Barcelona.
Foto: | Telecinco

El presentador Jorge Javier Vázquez s’ha desfogat a fons en sentir les paraules de Carles Francino en una entrevista a La SER, on el locutor ha reiterat haver-se negat a entregar el Premi Ondas que va guanyar fa tretze anys el presentador de Sálvame.

Context: L’any 2009, Jorge Javier Vázquez va guanyar un Premi Ondas al “Millor Presentador”, i Francino i Àngels Barceló es van negar a lliurar-l'hi. En aquell moment, els locutors van decidir abandonar l’escenari de l’entrega de premis, per no compartir el tipus de televisió que feia a Sálvame

  • Amb l’humor que el caracteritza, Vázquez es va oferir a entregar el Premi Ondas a Carles Francino, que ha guanyat aquest any.
  • En ser preguntat a La SER, Francino s’ha reiterat: “Continuo pensant exactament el mateix que llavors, però és un tio molt llest i està molt bé la seva resposta. No tinc res contra ell. Aquest tipus de televisió, a mi, em sembla repugnant”, fet que ha despertat la resposta de Jorge Javier.

Al detall:

  • Davant les paraules de Francino sobre el tipus de televisió que fa, el badaloní ha respost contundent: “Respecto que el tipus de televisió que faig et sembli repugnant. Però l'exercici de la llibertat MAI ha de provocar danys a l'altre (...) Barceló i tu me'n vau causar. El que vau fer va ser una falta de respecte cap a mi i cap a la gent que em veu i valora la meva feina”.
  • El presentador també ha volgut assnyalar les persones responsables de tolerar el comportament de Barceló i Francino l’any 2009: “Més idiotes van ser els que us van permetre que marxéssiu de l'escenari”.
  • Jorge Javier ha compartit amb els seus seguidors una teoria de per què l’esquerra no guanya políticament: “L'esquerra no guanya per gent amb tants prejudicis com vosaltres”.
  • També ha volgut compartir les seves sensacions en respondre a Francino: “Gaudeix del teu premi com el senyoro que ets. Feliç diumenge. Ea! El pare ja no calla. Que m'he quedat a gust”.

Per últim: Vázquez també ha aprofitat les seves paraules per fer promoció del seu darrer llibre Antes del olvido, que es publica el pròxim 9 de novembre.

  • Per acabar, el presentador també ha volgut compartir el missatge que li ha fet arribar una seguidora seva i empleada de la ràdio on treballen Francino i Barceló, que ha remarcat el “classisme” dels locutors.