La Jungla
Foto: | Cuatro
Televisió

El sorprenent nou projecte del català Risto Mejide a Telecinco

Barcelona.
Foto: | Cuatro

Risto Mejide, presentador del programa de Cuatro, Todo es mentira, ha anunciat el seu nou repte durant la tarda del dijous 27 d'octubre per a sorpresa de molts.

Què ha dit: El presentador de Barcelona ha anunciat que, juntament amb Mariló Montero, que acaba de fitxar pel seu programa, presentaran les Campanades de Telecinco el pròxim 31 de desembre. Un nou repte professional per a Mejide, ja que serà la seva primera vegada acomiadant l'any en una televisió estatal.

  • "És una notícia que tots dos vam saber a la vegada", ha confessat Risto Mejide.
  • "Soc la persona que més ganes té d'acomiadar l'any 2022", ha afegit.
  • "Us haig de comunicar que Mariló Montero i jo mateix presentarem les campanades de Mediaset", ha sentenciat.

A més a més: Segons després de fer pública la notícia, Carlos Sobera, també presentador de la casa i amb anys d'experiència presentant les Campanades, ha entrat en directe per donar alguns consells als presentadors.

  • "És molt important que sapigueu diferenciar entre els quarts i les campades", ha dit en to de broma.
  • "Porteu roba d'abrigar perquè segur que allà on aneu passareu fred".
  • "Algun dia hauríem de provar el tema de les transparències, com la Cristina Pedroche, per veure si tenim el mateix resultat".

Per últim: Risto Mejide i Mariló Mointero ocuparan el lloc de Carlos Sobera i Paz Padilla, que van ser els encarregats d'acomiadar el 2021 des de Vejer de la Frontera.  Tot i que no van tenir massa audiència. Tindran més sort aquest any Risto Mejide i Mariló?

Background: Aquest ha estat especialment complicat per a Risto Mejide. El presentador, que també participa en el programa Got Talent, ha anunciat la seva separació de Laura Escanes, després de set anys junts i una filla en comú, Roma. Un divorci marcat per la polèmica. I és que molts asseguren que la jove influencer hauria estat deslleial al català amb el també influencer Alberto Redondo, de Madrid, més conegut amb el nom de Míster Jägger.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco