La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Gisela Lladó, d''OT', es mulla en la polèmica Chenoa-Rosa i pren partit per una de les dues

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Des de fa uns dies la primera generació de concursants d'Operación Triunfo estan de moltíssima actualitat. El motiu no es cap altra que la  presumpta mala relació entre Chenoa i Rosa.

Què sabem? Va ser el passat dissabte 10 de desembre que el programa Socialité, de Telecinco, es va fer ressò d'un vídeo de Chenoa dient que Rosa López, guanyadora de la primera edició del concurs de música de TVE, ja no és amiga seva sinó companya. Unes paraules que han generat una gran controvèrsia i han situat a les dues, Chenoa i Rosa, en el centre de totes les mirades. L'última en parlar de la polèmica ha estat la catalana Gisela Lladó, que actualment col·labora en el programa de Frank Blanco de 8tv, El Circ.

Què ha dit? Gisela, al seu pas pels Premis Ondas, ha parlat de la polèmica del moment, entre Chenoa i Rosa. La cantant no s'ha mossegat la llengua i s'ha mostrat més clara que mai, deixat clar que si ella dona suport a algú en aquesta complicada situació és a la seva gran amiga, Chenoa.

  • "No crec que abans fossin amigues i ara no".
  • "No sé exactament que ha dit Laura (Chenoa), però el que hagi dit ben dit està".
  • "Crec que hi ha graus d'amistat i amb uns et portes millor i amb els altres no tant, però entre tots hi ha afecte. Això sempre serà així".

A més a més: La cantant d'Operación Triunfo ha afegit el següent, per deixar clar que Chenoa i Rosa López, a diferència del que s'ha pensat sempre, mai han sigut amigues de veritat, sinó que molt bones companyes però res més.

  • "La vida et posa amb persones que tens més o menys afinitiat. Però això no vol dir que no siguem companyes".
  • "Hi ha diferents graus d'amistat amb les persones, amb unes et portes més i amb les altres menys".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Gisela (@giselaoficial)

Per últim: Per evitar ser ella la següent esquitxada per la polèmica, Gisela Lladó ha deixat claríssim que ella es porta molt bé amb tothom de la seva edició d'OT.

  • "Jo em porto bé amb tot el món. Les considero a totes les meves companyes i les estimo".
  • "Les meves amigues són les que són, però això no vol dir que les altres no siguin amigues".
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Música