La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Laura Fa recorda el pitjor dia de la seva vida: "Em van apuntar amb una pistola"

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Laura Fa, la periodista del cor i col·laboradora del programa Sálvame de Telecinco, ha recordat un dels moments de la seva vida on més malament ho ha passat.

Context: Com cada dijous a la tarda, Laura Fa i Lorena Vázquez han visitat el programa Planta Baixa, a TV3, presentat per Agnès Marquès. Una visita per repassar les notícies més destacades de la premsa rosa dels últims dies. Entre els temes que han tractat destaca la visita de l'actor Leonardo DiCaprio a Barcelona, fa una setmana. L'intèrpret va estar tres dies a la capital catalana on va gaudir, entre altres, d'un espectacle de màgia privat i una nit de festa en un dels locals de moda de la ciutat.

Què ha dit: Parlant de Leonardo DiCaprio, Laura Fa ha recordat un dels pitjors dies de la seva vida. Fa temps, segons ha explicat, la periodista i una companya seva estaven perseguint a l'actor pels carrers de Barcelona amb dues càmeres petites. Finalment van anar a parar al carrer Princesa on van viure una escena que mai oblidarà.

  • "Vam arribar a una cafeteria on ens vam trobar a la Bar Refaeli i la seva sogre".
  • "De cop va sortir una persona de seguretat, va venir cap a nosaltres i ens va demanar que marxéssim".
  • "Nosaltres vam dir que no perquè estàvem al carrer".
  • "El de seguretat es va obrir la jaqueta i ens va ensenyar que portava una pistola dins".
  • "En aquell moment la meva companya i jo vam marxar".

Per últim: Leonardo DiCaprio, durant la seva estada a Barcelona, va aprofitar molt bé el seu temps. L'actor és un gran aficionat de la màgia i va poder gaudir d'un espectacle en directe i privat en el carrer Princesa. L'encarregat de sorprendre l'actor va ser el mag Pere Rafart. DiCaprio també va gaudir de la nit en un local de moda de la capital catalana. A més, segons va informar en el programa Socialité, Leonardo va dormir en un enorme iot del port de Barcelona i en tot moment va estar acompanyat per noies joves molt guapes. Una d'elles amiga íntima de Clara Chia, actual nova de Gerard Piqué.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió