La Jungla
Shakira en una imatge de les xarxes socials
Foto: Shakira en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

Shakira, al desert amb els nens en plena (i nova) polèmica amb Piqué

Barcelona.
Shakira en una imatge de les xarxes socials
Foto: Shakira en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Shakira està passant les vacances de Nadal als Emirats Àrabs Units, alhora que a Barcelona l'advocada intenta resoldre el nou conflicte amb Gerard Piqué per la data de la mudança amb els fills a Miami.

Al detall: Des d'un desert de la península Aràbiga, la cantant colombiana ha felicitat les Festes als seus seguidors. Ho ha fet amb una postal familiar amb els petits Milan i Sasha, vestits amb roba tradicional i mocadors al cap, i un falcó ensinistrat al braç de Shakira. Aquesta és l'estampa amb la qual l'artista celebra el Nadal.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

Què diu Shakira?

  • "Al desert, buscant la serenitat aquest Nadal".

En profunditat: Shakira comparteix la imatge amb els nens al desert només tres dies després que Laura Fa i Lorena Vázquez destapessin a TV3 que havia viatjat a Dubai en ple enfrontament amb el seu ex. Aquesta vegada, pel canvi de dates unilateral en el trasllat als Estats Units.

Què sabem? El pacte entre Shakira i Piqué era que ella marxés a Florida amb els fills després del 6 de gener. Però segons les mamarazzis, l'exparella no s'havia parat a pensar que als EUA no se celebra el dia de Reis, els col·legis comencen el 5 de gener i l'artista vol que els menors vagin a classe des del primer moment.

Problema. L'exfutbolista del Barça tenia clar que passaria el dia de Reis amb en Milan i el Sasha. De fet, segons el calendari estipulat per l'exparella aquell dia li tocava a Piqué estar amb els nens. Però el canvi de plans de la cantant faria que el pare hagués de tornar-los amb la mare el 3 o el 4 de gener perquè viatgessin als EUA.

Per últim: Els advocats de Shakira i Piqué, Ramon Tamborero i Pilar Mañé, negociar com desencallar la situació. Un diàleg encara més complicat pel fet que ella hagi marxat als Emirats, i que fa que a dia d'avui no hi hagi data perquè la de Barranquilla abandoni Barcelona definitivament amb els fills.

Categoria: La Jungla