La Jungla
Shakira surt del jutjat a Barcelona
Foto: Shakira surt del jutjat a Barcelona | EFE
Famosos

Shakira trenca el pacte i podria marxar a Miami abans de la data acordada

Barcelona.
Shakira surt del jutjat a Barcelona
Foto: Shakira surt del jutjat a Barcelona | EFE

Torna l'enfrontament entre Shakira i Gerard Piqué, només tres setmanes després de ratificar l'acord de separació davant del jutge. Malgrat que havien pactat que ella s'enduria els nens a Miami un cop passades les festes de Nadal, ara la cantant hauria decidit marxar abans de Reis.

Què sabem? Segons han avançat Laura Fa i Lorena Vázquez a Planta baixa de TV3, l'exparella no s'havia parat a pensar que als EUA no se celebra Reis. Evidentment, això fa que el calendari escolar sigui diferent a les escoles nord-americanes i catalanes també en aquestes dates. Allà les vacances de Nadal acaben abans que a Catalunya. En concret, els col·legis comencen el 5 de gener. I Shakira vol que els fills vagin a classe des del primer dia.

Al detall: L'exfutbolista del Barça tenia clar que passaria el dia de Reis amb en Milan i el Sasha. De fet, segons el calendari estipulat per l'exparella aquell dia li tocava a Piqué estar amb els nens. Segons les mamarazzis, del 23 al 30 de desembre els fills li toquen a la Shakira. Passat Nadal i Sant Esteve, els menors han d'anar amb Piqué del 31 de desembre fins el 6 de gener. Però el canvi de plans de la cantant faria que el pare hagués de tornar-los amb la mare el 3 o el 4 de gener perquè viatgessin als EUA

A més, la situació es complica encara més perquè segons fonts properes a l'artista, ella és a Dubai. Això fa més difícil negociar, tot i que l'assumpte els porten els advocats, Ramon Tamborero i Pilar Mañé.

Per tot això, TV3 afirma que a dia d'avui no hi ha data perquè la Shakira abandoni el país amb els seus fills.

Per últim: Fa poques setmanes, Piqué i Clara Chía han tornat del viatge que han fet per celebrar el seu primer any de parella. A principis de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima, van fer una escapada romàntica a Praga. Unes vacances que van aprofitar també per desmentir els rumors de crisi que han circulat darrerament.

Categoria: La Jungla