La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

El romàntic viatge de Gerard Piqué i Clara Chía per celebrar el seu primer any junts

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La parella està en boca de tothom perquè des de fa algunes setmanes es rumoreja que podrien estar travessant una greu crisi que podria acabar amb la seva relació.

Què sabem? Gerard Piqué i Clara Chía no estan travessant cap crisi. Tot al contrari. La parella continua igual d'enamorada que el seu primer dia. Prova d'això el romàntic viatge que estan fent per celebrar el seu primer anys junts. I és que Gerard i Clara es van conèixer tot just fa un any, a mitjans de novembre del 2021.

En profunditat: Tal com informen Laura Fa i Lorena Vázquez, en el seu portal Mamarazzis en El Periódico, la parella ha estat vista durant el matí del dijous 8 de desembre, molt enamorats, al seu pas per l'Aeroport de Prat. La parella, segons s'informa, ha agafat un vol de línia regular per marxar uns dies fora de Barcelona i gaudir del seu amor en una capital europea, concretament a Praga. Una escapada, coincidint amb el pont de desembre, per celebrar que porten un any de relació i per demostrar que, independentment dels rumors, els dos continuen igual d'enamorats que el seu primer dia.

A més a més: Laura Fa i Lorena Vázquez també asseguren que persones molt properes a la parella desmenteixen rotundament que Gerard i Clara estiguin vivint una forta crisi. Tot el contrari. Uns rumors de mala relació que l'entorn pròxim a la parella diuen que no tenen cap mena de fonament. De fet Chía continua treballant a l'empresa Kosmos, de Gerard Piqué, on va ser contractada durant el mes de febrer. A més, Clara, intenta passar el màxim temps possible amb Gerard Piqué i diversos cops a la setmana es queda a dormir en el luxós pis que el que va ser futbolista té en el cèntric carrer Muntaner, de Barcelona.

Per últim: Va ser ahir, dijous 8 de desembre, el mateix dia que Gerard Piqué i Clara Chía van ser vistos a l'aeroport, quan el programa Socialité, de Telecinco, va fer-se ressò d'una possible ruptura entre la parella. La teoria que sustenta el programa és la persecució mediàtica a la que està sotmesa Clara Chía, que l'hauria convertit en el centre de totes les crítiques i la pressió no només hauria pogut amb ella, sinó també amb la seva relació amb Gerard Piqué. A més a més, asseguren des de l'espai, Gerard Piqué s'estaria adonant de tot el que ha perdut després de la seva separació amb Shakira i no portaria gens bé estar tant temps separat dels seus fills.

Categoria: La Jungla