La Jungla
Shakira, a la sortida de la Ciutat de la Justícia
Foto: Shakira, a la sortida de la Ciutat de la Justícia | Europa Press
Famosos

Shakira se'n va amb els nens després de Reis: la data que ha comunicat a Piqué

Barcelona.
Shakira, a la sortida de la Ciutat de la Justícia
Foto: Shakira, a la sortida de la Ciutat de la Justícia | Europa Press

Shakira ja té les mans lliures per marxar amb els fills a Miami, després d'haver signat aquest dijous l'acord de separació amb Gerard Piqué. Finalment serà al gener de 2023, tot just després de Reis, quan deixi Barcelona amb Milan i Sasha.

Al detall: Segons avança Mamarazzis, la cantant colombiana hauria traslladat a Piqué la seva intenció de traslladar-se a Miami entre els dies 7 i 8 de gener, just quan acaben les vacances escolars de Nadal. Una decisió que hauria pres perquè "ja no li queda res a Barcelona", diu el seu cercle més proper.

A més, segons indiquen Laura Fa i Lorena Vázquez, la cantant trasllada la majoria de les seves decisions a l'exfutbolista a través de la seva advocada, Pilar Mañé, que al seu torn ho comunica al lletrat de Piqué, Ramón Tamborero. El motiu, "la relació tan tensa" entre ells. De totes formes, en aquest cas concret Shakira sí que hauria parlat amb el seu ex per confirmar-li la data.

Hisenda. Shakira marxarà als EUA a l'espera del judici per un suposat frau de 14,5 milions d'euros a Hisenda. Fa només una setmana, la cantant feia públic un comunicat on acusava l'Agència Tributària d'una "persecució" contra ella i lamentava que la seva intimitat estava sent "vulnerada".

Per últim: La cantant també està pendent de l'evolució del seu pare, William Mebarak, de 91 anys i que ha passat diverses setmanes ingressat a la clínica Teknon de Barcelona. El seu estat de salut condicionava la data del viatge, però finalment sembla que podrà volar als EUA en un avió privat amb la resta de la família.

Categoria: La Jungla