La Jungla
Shakira arriba al jutjat per signar l'acord de separació de Piqué
Foto: Shakira arriba al jutjat per signar l'acord de separació de Piqué | Europa Press
Famosos

Shakira i Piqué s'eviten al jutjat: així ha estat la signatura de l'acord de separació

Barcelona.
Shakira arriba al jutjat per signar l'acord de separació de Piqué
Foto: Shakira arriba al jutjat per signar l'acord de separació de Piqué | Europa Press

Shakira i Gerard Piqué han ratificat aquest dijous l'acord de separació que van assolir a principis de novembre, i que tanca d'una vegada per totes el pacte sobre la custòdia dels fills. L'exparella estava citada per signar a la Ciutat de la Justícia, on s'hi amuntegava la premsa. Han arribat per separat i no s'han vist les cares.

Al detall: La cantant i l'exfutbolista havien de ser a les 9:30 al Jutjat de Primera Instància i Família número 18 de Barcelona. La primera en arribar ha estat ella, acompanyada del seu germà Tonino, vestida de negre amb ulleres de sol, el cap cot i sense fer declaracions als mitjans. Pocs minuts després ha aparegut Piqué, amb roba d'esport i una gorra. Tampoc no ha parlat pels periodistes.

Què sabem? L'exparella, que ha passat mitja hora a l'edifici, no s'ha vist en cap moment. Amb ells hi havia els seus advocats. Han signat l'acord també per separat, en una sala on primer ha entrat ella i després ell. Una acció que hauran de repetir a Miami quan la cantant hi vagi a viure amb els petits Milan i Sasha.

Parlen els advocats. Després que Piqué sortís de la Ciutat de la Justícia, el seu advocat ha assenyalat la "tranquil·litat" del seu client i el "comportament correcte" de tots dos durant tot el procés. La de Shakira, en canvi, s'ha limitat a respondre que no coneix els plans de la cantant de marxar a viure als EUA.

Què diu l'acord? El pacte entre Shakira i Piqué certifica que els nens marxaran a viure a Miami amb la mare. La idea inicial de l'artista colombiana era endur-se'ls després de les festes de Nadal, a principis de 2023. Ell viatjarà periòdicament als EUA per veure'ls.

Per últim, Shakira podria haver de posposar la mudança a Florida amb els fills. El motiu, el judici per un suposat frau de 14,5 milions d'euros a Hisenda entre 2012 i 2014. Fiscalia demana per l'artista una condemna de vuit anys i sis mesos de presó.

Categoria: La Jungla