La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà | Instagram
'Fake news'

No, Piqué i Clara Chía no es casen: els detalls d'un rumor que és fals

Barcelona.
Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà | Instagram

És probable que, en les últimes hores, hagis llegit algun article que diu que Gerard Piqué i Clara Chía ja tenen data pel casament. Una notícia molt clicable, en termes d'internet, però que és falsa.

Què sabem? Aquest dimecres, la notícia dels suposats plans de boda de Piqué i Clara Chía ha aparegut en diversos diaris digitals catalans, espanyols i llatinoamericans. Molts assenyalen fins i tot la data exacta que hauria escollit la parella per donar-se el "sí, vull". Però la realitat és que l'ex del Barça i la seva nòvia no estan planejant el seu casament.

Al detall: La boda de Piqué i Clara Chía és una notícia falsa sorgida, a principis de setmana, de portals digitals d'Amèrica Llatina que es fan ressò de les paraules d'una vident cubana.

  • Es tracta de Mhoni Vidente, que amb les seves prediccions acumula 1,6 milions de seguidors a Instagram.
  • Dos dies després que les seves paraules saltessin a la premsa llatinoamericana, diaris digitals de Catalunya i Espanya també ho publiquen.

Què diu Mhoni Vidente? Segons la pitonissa, Piqué i Clara Chía ja han escollit data pel casament. La celebrarien el dia de l'aniversari d'ell, que a més coincideix amb el de Shakira. No satisfeta amb això, Mhoni Vidente assegura igualment que la parella tindrà un fill.

  • "Piqué serà pare amb Clara Chía i es casa el 2 de febrer i s'ha acabat la història", afirma la bruixa.

Per últim: El que sí que és veritat és que Shakira i Piqué es retrobaran aquest dijous al jutjat. L'exparella està citada per ratificar la demanda de separació i el conveni de custòdia dels fills, un pacte que van assolir la nit del 7 al 8 de novembre, després de cinc mesos de disputes.

  • El principal punt de l'acord autoritza Shakira a marxar a viure a Miami amb els nens, Milan i Sasha.
  • La idea de la cantant seria marxar als EUA a principis de 2023, després de les festes de Nadal.
  • La causa judicial oberta contra ella per un suposat frau de 14,5 milions d'euros a Hisenda podria endarrerir els plans de mudança. La Fiscalia demana per ella una condemna de vuit anys i sis mesos de presó.
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué