La Jungla
Jessica Goicoechea, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Jessica Goicoechea, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és Jessica Goicoechea: 'influencer', empresària... i nòvia de Marc Bartra?

Barcelona.
Jessica Goicoechea, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Jessica Goicoechea, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Ha estat, sens dubte, una de les notícies del cor aquest cap de setmana: Marc Bartra i Jessica Goicoechea, fent pública per error la seva relació amb un vídeo que l'ex del Barça va eliminar de seguida de les xarxes socials. Ell és àmpliament conegut per la seva carrera de futbolista. Però, qui és ella?

Al detall: Jessica Goicoechea és una influencer i empresària barcelonina de 26 anys, de les més seguides a Espanya. Només a Instagram supera els 1,7 milions de followers, i en té gairebé 73.000 a TikTok. Una popularitat que l'ha convertit en una icona de la moda a les xarxes socials.

A més, Goicoechea ha creat la seva pròpia marca de roba i cosmètics: es tracta de la firma Goi, amb una línia de bellesa anomenada Goicosmetics.

  • Dissenya roba d'esport, vestits de bany i peces amb tot tipus de transparències, que marquen perfil propi.
  • Va decidir crear Goi després de comprovar que "no hi havia roba que s'ajustés" a les seves necessitats i que el seu estil "no es veia reflectit amb les marques existents", ha explicat en alguna ocasió.
  • També comercialitza pintallavis 100% vegans, sense cap material d'origen animal.

Relacions anteriors: Jessica Goicoechea va saltar a les portades d'un munt de publicacions del cor el març de 2020, després que el seu nòvio d'aquell moment, el també influencer River Viiperi, fos detingut pels Mossos d'Esquadra acusat d'haver-la agredit físicament al pis que compartien a Barcelona. Mesos més tard va refer la seva vida amb l'actor Aron Piper. Una relació que va durar dos anys, fins el gener de 2022.

El vídeo: Ara, Goicoechea seria la nova parella de Marc Bartra. Cap dels dos ho ha confirmat, però el vídeo de l'exblaugrana deixa poc espai pels dubtes. A les imatges se'ls veu junts a Barcelona i Turquia —ell ara juga al Trabzonspor, a la costa del Mar Negre—. Aquestes són algunes de les fotos recuperades del vídeo que Bartra va trigar vuit segons a eliminar:

Per últim: Després que el vídeo sortís a la llum, Goicoechea va negar haver començat una relació de parella amb el futbolista. Un missatge que ara sembla matisar amb una nova publicació a Instagram: "Quan fluïm estem gaudint i el temps ens passa volant".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Influencers Barça