La Jungla
'Socialité' mostra junts Gavi i Elionor
Foto: 'Socialité' mostra junts Gavi i Elionor | Telecinco
Televisió

Elionor i Gavi, rumors de parella: Telecinco abona la teoria de la relació

Barcelona.
'Socialité' mostra junts Gavi i Elionor
Foto: 'Socialité' mostra junts Gavi i Elionor | Telecinco

Elionor i Gavi podrien tenir "un feeling especial", segons el programa Socialité de Telecinco. Un rumor que ha circulat darrerament a les xarxes socials i que ara l'espai de María Patiño comparteix amb dades a la televisió.

Al detall: El runrun sobre la possible relació entre Elionor i el futbolista del Barça ha pres volada després del debut de la Selecció Espanyola al Mundial de Futbol de Qatar. En acabar el partit, el rei Felip VI va visitar els jugadors al vestidor i Gavi va regalar-li una samarreta signada, teòricament per la princesa.

A més, segons Socialité la carpeta d'Elionor al seu internat de Gal·les està folrada amb les fotografies de Gavi.

Per tot això, i pel fet que es porten només un any (ella en té 17 i ell, 18) Telecinco parla d'un "possible romanç, no se sap si platònic", entre Elionor i el crack blaugrana.

Per últim: En cas que realment hi hagi alguna cosa més entre Elionor i Gavi, com insinua Telecinco, aquesta seria la segona vegada que un jugador culer inicia una relació amb un membre de la Casa Reial. La vegada anterior va acabar en matrimoni: la infanta Cristina amb Iñaki Urdangarin. Pablo Urdangarin, el seu segon fill, segueix actualment les passes del pare a la secció d'handbol del Barça.