La Jungla
Foto: | RTVE
Xarxes

Patrícia Conde explota contra 'MasterChef': diu que hi ha concursants que es droguen

Barcelona.
Foto: | RTVE

La humorista Patrícia Conde està de rigorosa actualitat després de la seva participació en el programa de Televisió Espanyola, MasterChef Celebrity.

Què sabem? El dilluns es va emetre la primera part de la final de MasterChef i el dimarts 29 de novembre es va emetre la segona part. Per primer cop en la història del programa la final es va dividir en dos  dies perquè el programa no es fes tan llarg i tant un dia com un altre acabés molt més d'hora. I del programa que es va emetre el dilluns és del que fa dies no es deixa de parlar. Molt més que la victòria de la catalana Lorena Castell.

Què va passar? En el programa que es va emetre dilluns 28 de novembre, Patrícia Conde era una de les finalistes que optava a aixecar-se amb la victòria en el programa. No obstant, en la prova decisiva, per saber si formaria part del duel final o no, Conde va patir un canvi radical d'actitud. Va passar d'involucrar-se en el programa a estar completament passota, fer bromes i no  preocupar-se per si els plats que havien de cuinar estaven a punt o no. Un canvi d'actitud que ningú va entendre i va servir perquè molts especulessin sobre que alguna cosa greu havia passat darrere de càmeres.

Què va dir? Al dia següent, és a dir, dimarts 29 de novembre, Patricia Conde va publicar una fotografia seva a Instagram, del dia que va fer l'última prova del programa que va ser a l'hotel Ritz de Madrid, i va explicar el motiu del seu canvi d'actitud. L'humorista va assegurar coses com les següents:

  • "Això és un show, no un programa de cuina".
  • "No us deixeu enganyar pel que veieu a la televisió, perquè és tot mentida".
  • "Quan algú em crida o no em tracta bé, em bloquejo i no ho sé gestionar".
  • "Davant de tanta pressió em vaig bloquejar"
  • "Soc sensible i vulnerable i el meu salvavides és el sentit de l'humor".
  • "A mi m'agrada tractar als meus companys amb respecte, passi el que passi. En lloc d'insultar als altres he preferit riure de mi mateixa i refugiar-me en fer show per treure importància als temes".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Patricia Conde (@paticonde)

Què sabem? Com diem, Patrícia Conde va publicar aquest text, el que recollim són alguns fragments, el dimarts 29 de novembre. Un text que, des de llavors, no ha parat de patir canvis. Fins al punt que durant el matí del dijous 1 de desembre, Conde ha explotat com mai contra el programa de Televisió Espanyola i ha acusat l'espai de coses tan greus com de jugar amb el cuinat dels concursants, de rebre insults per part de persones de l'organització i d'haver-hi concursants que es droguen per poder seguir el ritme del programa.

  • "Digueu als nois de xarxes del programa que deixin d'escriure coses dolentes sobre mi".
  • "Us recomano que contracteu a algun psicòleg per al programa perquè expliqui als concursants el motiu de per què passen determinades coses. Per exemple, que no estàs boig i que algú t'ha apagat el forn expressament".
  • "Jo només tenia ganes de dormir, en la meva vida m'he drogat i encara menys en un programa de televisió on tens 14 càmeres que t'estan enfocant".
  • "Sabeu perfectament qui són les persones d'aquesta edició que sí que s'han drogat. I cada dia. Mireu-vos les imatges del dia de l'hipòdrom, per exemple".

Per últim: Patrícia Conde, bé per decisió pròpia o bé per ordes del programa, ha canviat, per enèsima vegada el text publicat. De manera que en el seu Instagram ja no hi ha referències a les drogues, ni a la manipulació que pateixen els concursants durant totes les proves de cuina. Una polèmica que fa pinta que només acaba de començar. Parlarà clar Patrícia Conde de tot el que ha viscut entre els fogons de MasterChef? Desvelarà la identitat dels dos concursants que han pres drogues? Dirà alguna cosa al respecte Shine Iberia, la productora del programa?

Categoria: La Jungla