La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Enxampen a Shakira en actitud afectuosa amb un home alt i ros, semblant a Gerard Piqué

Barcelona.
Foto: | Instagram

Des de fa molts mesos, la cantant colombiana Shakira està de plena actualitat a causa de la seva separació amb el futbolista i empresari, Gerard Piqué.

Què sabem? La de Monotonia ha passat uns dies lluny de Barcelona. En un primer moment es deia que l'artista s'havia escapat fins a Miami, amb els seus fills, per començar a preparar el que serà la seva nova vida. El cas és que Shakira no ha viatjat fins als Estats Units, sinó que ho ha fet fins al nord d'Espanya, concretament fins a Cantàbria. Una escapada de quatre dies, de dijous a diumenge, molt hermètica i privada, on l'ex de Piqué ha gaudit com una nena petita del surf, un dels seus esports preferits. Una desconnexió lluny de Barcelona, que ha fet en companyia dels seus dos fills, Milan i Sasha, del seu germà Tonino, que no se separa d'ella, i el seu instructor de surf.

Què ha passat? Per a sorpresa de tothom, Shakira ha estat enxampada en actitud afectuosa amb el seu instructor de surf. Un jove alt, corpulent i de cabell ros, que es dona un aire a Gerard Piqué. Unes fotografies fetes pel paparazzi català, Jordi Martín, que ha fet en exclusiva pel programa de la televisió argentina, El gordo y la flaca, on col·labora des de fa uns mesos.

En profunditat: En les imatges, Shakira i el seu entrenador demostren la boníssima sintonia que tenen. En una de les fotografies es pot veure com ell li corda a ella la cremallera de l'esquena de l'equipació de neoprè que llueix la cantant. En una altra de les imatges es veu com Shakira s'agafa del braç del seu entrenador per no perdre l'equilibri. Unes captures que estan fent la volta al món i que demostrarien que la colombiana, després d'uns durs mesos a causa de la separació, hauria recuperat de nou la il·lusió. L'entrenador de surf de Shakira és aquest:

A més a més: Durant la seva escapada a Cantàbria, Shakira, els fills i el germà s'han quedat a la mateixa casa a la qual es quedaven mesos enrere, quan la cantant i Gerard Piqué encara estaven junts i també s'escapaven fins a Cantàbria. Una casa, per cert, a la que també ha anat l'entrenador de surf de Shakira, tal com es pot veure en una de les imatges. Un detall que demostra que la relació entre la cantant i el jove de cabell ros només és bona dins l'aigua, sinó també fora.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca)

Per últim: Aquestes imatges de Shakira es publiquen dies abans de la seva nova trobada amb Gerard Piqué. I és que la cantant i el que va ser jugador del Barça, el proper dia 1 de desembre, dijous, es veuran les cares en el Jutjat de Primera Instància de Barcelona, tal com fa dies van avançar Laura Fa i Lorena Vázquez. Un cara a cara en els jutjats que serà per ratificar el seu acord sobre la custòdia dels seus dos fills, Milan i Sasha.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Shakira Televisió