La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Enxampen Gerard Piqué i Clara Chía a Passeig de Gràcia: sorprèn el gest que fa ella amb la mà

Barcelona.
Foto: | Telecinco

El que va ser jugador del Barcelona i la seva nòvia estan igual d'enamorats que el primer dia, tot i els rumors que apunten al fet que la parella podria estar travessant una crisi.

Què sabem? Per a Gerard Piqué, la cantant colombiana Shakira ja és història. El que va ser jugador del Barça ha refet la seva vida i ara està centrat en la seva actual nòvia, la jove de Barcelona Clara Chía, de melena rossa i ulls clars. Una relació amb la qual els dos, fa poc, han celebrat el seu primer any junts. Per aquest motiu han viatjat fins a Praga per passar un cap de setmana molt romàntic, també acompanyats del germà de Piqué i la seva nòvia.

Què ha passat? Gerard Piqué treballa a l'empresa Kosmos, situada a Passeig de Gràcia amb Diputació, i viu en el seu luxós pis de Muntaner, on molts dies es queda a dormir la seva nòvia Clara Chía. De manera que Piqué fa molta vida pel centre de Barcelona i només cal parar una mica d'atenció amb qui et creues pel carrer per, segurament, topar-te amb ell. I precisament això és el que li ha passat a una usuària de Twitter, tal com ha publicat en les últimes hores. La dona en qüestió, mencionant a la periodista Lorena Vázquez, ha explicat que caminant per Barcelona, concretament per Passeig de Gràcia, s'ha trobat amb Gerard Piqué i Clara Chía. Fins aquí tot bé, el problema és que a la dona, com explica en la piulada, l'ha sorprès molt el gest que la parella de Gerard Piqué ha fet amb les mans en veure que hi havia persones que l'estaven mirant. Parlem d'això.

A més a més: Aprofitant el testimoni d'aquesta dona, una altra, també a Twitter, ha explicat que durant aquest cap de setmana ha vist a Gerard Piqué en el pessebre vivent de Corbera de Llobregat, conegut per ser un pessebre a mida real i amb més de 700 metres de recorregut. Un pessebre al qual Piqué va anar a veure amb els seus dos fills, Milan i Sasha, sense la seva nòvia, Clara Chía. 

Per últim: Gerard Piqué està aprofitant els últims dies que té per estar amb els seus fills a Barcelona, abans no marxin amb la seva mare a Miami. I és que Shakira marxarà als Estats Units amb els seus fills, després del dia de reis, per començar una nova vida després de molts anys vivint a Barcelona. Una dràstica decisió amb la qual Shakira espera poder oblidar per sempre l'any 2022, que ha estat marcat per la seva ruptura amb Gerard Piqué després de quasi dotze anys de relació. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué