La Jungla
Foto: | Xarxes socials
Famosos

Fotografien a Clara Chía, molt eufòrica, a altes hores de la nit a la part alta de Barcelona

Barcelona.
Foto: | Xarxes socials

Gerard Piqué i Clara Chía segueixen molt enamorats l'un de l'altre, lluny dels rumors de crisi que fa dies posaven la parella en el punt de mira.

Què sabem? Si fa uns dies la parella posava terra pel mig i marxava de cap de setmana a Praga, en les últimes hores Piqué i Chía han estat enxampats a la zona alta de Barcelona, molt animats, especialment ella, sopant amb els seus amics fins ben entrada la matinada. Unes fotografies fetes pel paparazzi català Jordi Martin, que actualment treballa pel programa d'entreteniment, El Gordo y la Flaca, de la cadena Univision.

Què ha passat? L'ex de la cantant Shakira i Clara Chía han viscut una nit molt especial, el dimecres 14 de desembre. I és que la parella no només ha celebrat que fa un any que estan sortint junts, sinó que també s'han reunit amb els seus companys de feina, de l'empresa Kosmos, per celebrar el tradicional sopar de Nadal. Un sopar que s'ha dut a terme en un restaurant de la zona alta de Barcelona i que s'ha allargat fins a altes hores de la matinada, al voltant de les tres. A jutjar per les fotografies que Martin ha pogut fer de la parella, els dos s'ho han passat d'allò més bé. Especialment Clara Chía, que lluïa un conjunt negre, ben protegida del fred.

En profunditat: El paparazzi ha enxampat a Clara Chía sortint del restaurant, amb actitud molt eufòrica, i parlant amb els seus amics i companys d'edats semblant a la seva, al voltant de 23 anys. Unes imatges que demostren que la jove de melena rossa ho va donar tot durant el sopar. I és que just abans de marxar cap a l'àtic de Gerard Piqué situat al carrer Muntaner, la jove va pujar dempeus a la porta del cotxe de la seva parella, un caríssim Audi, i va començar a parlar fort i a fer gestos estranys als seus companys amb les mans. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca)

Per últim: Unes imatges de Clara Chía, molt contenta, que també demostren que la jove, lluny del que es va dir fa setmanes, es porta d'allò més bé amb els seus companys de feina de l'empresa Kosmos. I és que fa unes setmanes es va publicar en un portal de notícies que la jove, suposadament, no tindria amics a la feina, ja que, des que surt amb Gerard Piqué, no només se li haurien pujat molt els fums sinó que es comportaria amb aires de grandesa.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué