La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira fa balanç del 2022 amb un vídeo i la destrossen pel seu accent: "Per què parla així?"

Barcelona.
Foto: | Instagram

La cantant colombiana Shakira ha fet un balanç del seu any més complicat, marcat per la ruptura amb Gerard Piqué després de quasi dotze anys de relació i dos fills en comú, Milan i Sasha.

Què sabem? La cantant nascuda a Barranquilla, Shakira Mebarak, ha fet un vídeo d'Instagram per al programa de televisió Despierta América del canal Univision. Un vídeo on fa un petit repàs del seu any més complicat. I és que la de Waka Waka ha estat en boca de tothom, i encara està en boca de tothom, no només per la seva situació amb Hisenda, sinó per la seva sonada separació amb Gerard Piqué i la infidelitat d'aquest amb la jove Clara Chía.

Què ha dit? En el vídeo la cantant apareix amb gorra negra, una jaqueta de brillants, el cabell solt i la cara lleugerament maquillada. Entre altres, l'ex de Gerard Piqué afirma que l'any 2022 serà un any que mai oblidarà perquè ha trobat molts "reptes" i també "amics de veritat". Shakira confessa que la música i la feina han estat les seves grans alidades per tirar endavant i superar totes les dificultats. "Vull agrair-vos que m'hàgiu escoltat, que m'hàgiu deixat parlar i espero que el 2023 pugui continuar comptant amb tot l'amor i estima que em doneu", afirma. La de Colòmbia també diu que espera poder sorprendre el seu públic "amb nova música". Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Despierta America (@despiertamerica)

En profunditat: Un vídeo que el programa Despierta America ha compartit en el seu compte d'Instagram, durant les últimes hores, i acumula més de 40.000 'm'agrada' i més de 1.000 comentaris. Uns comentaris, per cert, gens positius. I és que gran part del seu públic, especialment sud-americà, s'ha sentit molt ofès per l'accent que ara té la cantant. Un accent que no és tan marcat com quan va arribar a Barcelona, sinó molt més neutre.

Crítiques: En aquest sentit, les crítiques i mals comentaris cap Shakira no s'han fet esperar. Moltíssimes són les persones que no ho han dubtat a dedicar-li comentaris com: "El teu accent espanyol és terrible", "Si ets colombiana, què fas parlant així?", "Si no parles amb accent colombià, no t'entenc", "Has oblidat els teus orígens", "El teu accent és intolerable", "Sembles una pallassa", "Ja no sembles colombiana" o "Per què parla així?".

Per últim: Unes crítiques a les quals Shakira, fidel a la seva postura, no ha contestat. I és que la cantant ja en té prou amb tot el que ha viscut en aquests darrers mesos. Ara l'artista està centrada a ultimar la seva mudança als Estats Units, concretament a Miami, on es traslladarà a viure a la seva mansió, després de reis, amb els seus dos fills, Milan i Sasha.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira