La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Taxatiu comunicat de Shakira que aclareix si té nova relació sentimental

Foto: | Europa Press

Shakira ha llençat un comunicat als mitjans de comunicació on revela la veritat sobre la seva vida privada i esclareix els rumors sobre els rumors que diuen que ja ha trobat parella.

Què ha passat? Per a sorpresa de tothom, Shakira va ser enxampada en actitud afectuosa amb el seu instructor de surf. Un jove alt, corpulent i de cabell ros, que es dona un aire a Gerard Piqué. Unes fotografies fetes pel paparazzi català, Jordi Martín, que ha fet en exclusiva pel programa de la televisió argentina, El gordo y la flaca, on col·labora des de fa uns mesos.

En profunditat: En les imatges, Shakira i el seu entrenador demostren la boníssima sintonia que tenen. En una de les fotografies es pot veure com ell li corda a ella la cremallera de l'esquena de l'equipació de neoprè que llueix la cantant.

Què diu? Shakira ha trencat el seu silenci i ha enviat un comunicat a la televisió on esvaeix tots els dubtes sobre la seva suposada nova relació.

  • La de Monotonia ha assegurat: "No tinc parella". A més, contundentment ha afirmat: "No tinc cap més il·lusió que la de dedicar-me sencera als meus fills".
  • A més, ha exigit als mitjans de comunicació que "aturin les especulacions".

A més: Shakira ha estat breu i concisa, però ha demostrat la soledat que sent en l'àmbit de l'amor. Dedicada exclusivament als seus fills, que creu que passen per un moment "vulnerable", després que el seu pare, Gerard Piqué, decidís trencar la relació.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira