La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Shakira i Piqué es tornen a veure, una altra vegada, després de passar pels jutjats

Barcelona.
Foto: | Europa Press

El que va ser jugador de Barça i la cantant colombiana van tenir ahir 1 de desembre un dia molt intens.

Què sabem? Dijous 1 de desembre Gerard Piqué i Shakira es van veure en els Jutjats de Barcelona, a primera hora del matí, a dos quarts de deu, per ratificar l'acord sobre la custòdia dels seus dos fills, Milan i Sasha. Una trobada al jutjat que va generar moltíssima expectació. Molts eren els mitjans de comunicació que estaven allà congregats per veure l'arribada i reaccions de l'exparella.

En profunditat: Shakira va ser la primera a arribar, vestida de negre, com si anés de dol. Ho va fer acompanyada pels seus guardaespatlles i advocats. La cantant va decidir entrar als jutjats per la porta de darrere. Minuts més tard va arribar Gerard Piqué, també acompanyat pel seu equip d'assessors. El nòvio de Clara Chía va entrar per la porta principal i per a l'ocasió va apostar per lluir un conjunt molt informal i juvenil, amb una camisa texana i una gorra negra a conjunt amb la jaqueta.

Què ha passat? Després de trobar-se a primera hora en els Jutjats de Primera Instància i Família número 18 de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, Shakira i Gerard Piqué es van tornar a veure. Va ser a la tarda amb motiu de l'espectacle de Nadal que Sasha, el fill petit de la parella, feia a la seva escola de Barcelona. Igual que va passar durant el matí, els pares van arribar per separat i evitant-se en tot moment. Primer ho va fer Shakira acompanyada del seu germà i després va arribar Gerard Piqué en companyia de la seva mare, Montserrat Bernabeu.

Per últim: Segons van informar les periodistes Lorena Vázquez i Laura Fa ahir dijous 1 de desembre, Shakira ha pres la decisió de marxar a Miami un cop s'acabin les festes de Nadal, entre els dies 7 i 8 de gener perquè considera que a Catalunya ja no li queda res. Així ho ha comunicat l'artista a la seva exparella. La cantant i els seus dos fills, doncs, començaran una nova vida en els Estats Units després de reis. De manera que Milan i Sasha es veuran obligats a trencar el seu curs escolar i seguir-lo a Miami, on hauran de començar de nou després de tota una vida a Barcelona.

Categoria: La Jungla