La Jungla
Foto: | Twitter
Famosos

Qui és Anna Tormo, la doble de Clara Chía, que confonen amb la nòvia de Piqué

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Twitter

En els últims dies tothom parla del vídeo de Gerard Piqué, amb una misteriosa noia rossa a casa seva, que tots confonen amb Clara Chía.

Què sabem? El dissabte 10 de desembre, el programa dels caps de setmana de Telecinco, Socialité, va fer-se ressò d'un vídeo molt comentat. Un vídeo on Gerard Piqué, quan encara estava sortint amb Shakira, apareix a casa seva en companyia d'una misteriosa noia rossa. Una noia que el mateix programa de Mediaset va dir que es tractava de Clara Chía, la seva actual parella. Donant per fet que els dos es van conèixer molt abans del que es diu, i que Gerard era infidel a Shakira amb Clara Chía i aprofitava quan la cantant no estava a casa per veure's amb ella. Però no és així.

La realitat: La misteriosa noia que apareix en el vídeo de Gerard Piqué, gravat a l'agost del 2021 a la seva mansió d'Esplugues de Llobregat i que tothom confon per Clara Chía, és Anna Tormo Mampel.

  • Una noia de melena rossa i ulls clars, que s'assembla molt a l'actual parella de Piqué.
  • Anna Tormo apareix en el vídeo perquè actualment treballa amb Piqué i el dia del vídeo estava a casa seva per ajudar-lo amb temes tècnics, ja que era la primera vegada que Gerard feia un vídeo amb streaming. Foto d'Anna Tormo amb Gerard Piqué:

Qui és ella? Anna Tormo, de Terrassa, va estudiar Periodisme a la Universitat Blanquerna de la Ramón Llull, a Barcelona. Puntualment també ha treballat com a model. Va començar fent pràctiques a l'emissora Catalunya Ràdio i, després de passar per diversos llocs com a redactora, a finals del 2019 va aterrar a l'empresa Kosmos de Gerard Piqué.

En profunditat: Va ser gràcies a l'empresa Kosmos, situada a la cantonada de Passeig de Gràcia amb Diputació, on Anna Tormo va conèixer a la seva actual parella, Albert Pedret, amb qui es va casar a finals d'agost del 2022, concretament el dia 20. Una cerimònia que va tenir lloc durant la tarda i nit a la luxosa masia Mas Terrats, a la província de Girona. Un casament on el matrimoni va convidar a Gerard Piqué i Clara Chía. De fet, la revista ¡Hola!, el dia 24 d'agost, en portada, va publicar les primeres fotos de Gerard Piqué amb la seva nova nòvia anant a un casament a la zona de Girona. Era el casament d'Anna Tormo. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Revista ¡HOLA! (@holacom)

Per últim: Anna Tormo i Albert Pedret formen part del grup d'amics íntims de Gerard Piqué. De fet, en més d'una ocasió, la jove periodista ha presumit de la seva amistat amb el futbolista a través de les xarxes socials. Per exemple, el dia que Gerard va anunciar que marxava del Barcelona, Anna Tormo, en el seu compte de Twitter, es va fer ressò del vídeo que va penjar Piqué i va escriure: "Etern". En el seu compte d'Instagram, per exemple, va publicar una foto d'ella i Piqué en el seu casament i també li va dedicar unes paraules.

Categoria: La Jungla