La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Mari Pau Huguet, sobre que TV3 l'apartés de la tele: "Les dones adultes no interessem"

Barcelona.
Foto: | 8tv

La periodista i presentadora, Mari Pau Huguet, visita el programa Ares Revolution, a 8tv, per celebrar la nit de Nadal.

Què sabem? La mítica presentadora de TV3, que actualment treballa en el Servei d'Atenció a l'Audiència de la cadena pública, parla, entre altres d'algunes de les propostes més estranyes que ha rebut per part dels espectadors de la cadena. També sobre el pitjor moment que ha viscut en directe a la televisió i com va viure el moment en què TV3 va decidir apartar-la de la pantalla.

Què ha dit? Mari Pau Huguet, que actualment està estudiant xinès, ha recordat la seva etapa com a presentadora a la cadena i el fort vincle que va crear, i continua tenint, amb els espectadors.

  • "Una vegada em van trucar per anar al casament de la filla d'un senyor que jo no coneixia de res. Jo li vaig dir que moltes gràcies però que aquestes coses no acostumava a fer-les. Hi ha una estima i la gent et segueix".

A més a més: Parlant de la seva faceta com a presentadora, Huguet també ha recordat el moment que TV3 la va apartar de la pantalla per posar-la a treballar en el Servei d'Atenció a l'Audiència.

  • "En aquell moment estava fent el programa TVist. L'espai havia de tornar a la tarda però finalment no va ser així. Es va decidir apartar-me".
  • "És veritat que a la tele hi ha modes i les dones deixem d'interessar quan som més adultes. Un fet que no passa amb les televisions britàniques o americanes".

En profunditat: Parlant de TV3, cadena que Huguet considera com casa seva, ha revelat quin de tots els directors que ha tingut és amb el que s'ha portat millor.

  • "Em costa molt dir un nom perquè amb tots vaig tenir molt bona relació. Recordo especialment el primer que va acceptar les proves que vaig fer per TV3, l'Enric Canals".

El pitjor dia:  Mari Pau Huguet ha confessat quin de tots els moments viscuts a la televisió recorda com el més dolent.

  • "Una vegada estava fent continuïtat, era a l'estiu, i recordo que era cap de setmana. A tots els que estàvem treballant ens va agafar molt cansament i ens vam posar a dormir una estona a la tarda. En aquell moment va passar pel passadís l'Enric Canals i ens va veure dormint. Vaig pensar que em feien fora de la tele".
  • "Un altre dia, en directe, em vaig quedar en blanc. Recordo que havia de presentar a un convidat que era un conseller. Jo el guió me'l memoritzava i quan va arribar el moment de presentar el convidat no sabia el seu nom ni tampoc el seu carreg. Va ser un moment molt dur, se'm va fer etern. Vaig acabar el programa suant".

Per últim: Mari Pau Huguet, sempre molt sincera i fantàstica, ha parlat de la decisió per la qual va decidir no tenir fills.

  • "En cas de voler-ne tenir, sempre hi ha opcions".
  • "Mira que m'agraden els nens, però jo vaig decidir no tenir nens perquè en aquell moment no era l'adequat. Jo volia ser una mare present i no que els meus fills els haguessin de cuidar els meus pares. El temps ha anat passant i finalment l'arròs s'ha covat".
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió 8TV TV3