La Jungla
Fina Brunet a 'Tot es mou' amb Sara Loscos
Foto: Fina Brunet a 'Tot es mou' amb Sara Loscos | TV3
Televisió

Emocions a flor de pell a TV3: últim 'Tot es mou' de l'any amb Fina Brunet

Barcelona.
Fina Brunet a 'Tot es mou' amb Sara Loscos
Foto: Fina Brunet a 'Tot es mou' amb Sara Loscos | TV3

Helena Garcia Melero s'ha acomiadat aquest divendres del públic de TV3 fins l'any que ve. L'equip de Tot es mou marxa de vacances de Nadal fins el 9 de gener i per celebrar-ho ha emès un especial des del Teatre Coliseum de Barcelona. Un programa carregat d'emocions amb la visita de Fina Brunet.

Al detall: La veterana periodista de TV3, expresentadora d'informatius i altres programes històrics de la casa, com Tres senyores i un senyor amb Gemma Nierga i Susanna Griso, lluita contra un tumor cerebral des de la tardor de 2021. Des de la platea del Coliseum, i en plena recuperació del càncer, la periodista s'ha deixat veure un altre cop a la televisió pública.

Què diu Frina Brunet? Després de rebre un ram de flors, Brunet ha estat entrevistada breument per Sara Loscos. Ha explicat que està millorant:

  • "Em fa molt feliç que m'hagueu convidat. Hem deixat la medicació, això important. Cada dia guanyem una miqueta més d'espai".

Context: El passat mes de setembre, la Fina Brunet va concedir una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio per explicar que patia un càncer cerebral. Va adonar-se que alguna cosa no anava bé un any abans, quan oblidava noms i paraules. Quan va anar al metge va obtenir un diagnòstic demolidor: "Tinc un tumor cerebral al cantó esquerre que m'afecta la parla i la memòria".

I ara? Brunet ha estat operada. Li van fer una cirurgia de 12 hores, desperta i parlant perquè els cirurgians veiessin quines parts del cervell podien tocar. "M'han tret tot el que han pogut. Controlen on pot tocar el tumor", va explicar. Fa tres mesos detallava que encara li falla la memòria, tot i que ja no empitjora de la malaltia.

Per últim: Precisament en les últimes hores una altra presentadora de TV3 ha anunciat que té càncer. Es tracta de Xantal Llavina, diagnosticada d'un tumor al pit. Aquest dijous, la periodista de 47 anys ha començat la quimioteràpia, que s'allargarà sis mesos. Després se sotmetrà a una operació i farà radioteràpia.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió Salut