La Jungla
Joel Díaz i Mari Pau Huguet a 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz i Mari Pau Huguet a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Mari Pau Huguet torna a TV3: acudits de matinada a 'Zona Franca'

Barcelona.
Joel Díaz i Mari Pau Huguet a 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz i Mari Pau Huguet a 'Zona Franca' | TV3

Mari Pau Huguet ha estat aquest dimecres al programa Zona Franca de TV3. Una intervenció "per ajudar els espectadors vells" a entendre els acudits del seu presentador, Joel Díaz.

Al detall: "Mari Pau Huguet fitxa pel Zona Franca", ha publicat la televisió pública de matinada. La presentadora hi ha anat després que una espectadora de 72 anys enviés un missatge al programa: "No me'l perdo cap dia". Per no renunciar tampoc "al públic de TV3 de tota la vida", Díaz s'ha convençut de portar Huguet, "una institució, un símbol i una icona" de la cadena.

A més, Huguet ha estat a Zona Franca per explicar els acudits de Joel Díaz adaptats al públic veterà. La gràcia era fer un acudit amb aquest titular: "Elon Musk diu que dimitirà quan trobi algú prou ximple que dirigeixi Twitter". Aquí el vídeo del resultat:

Carles Tamayo. Més enllà del fitxatge d'Huguet, el youtuber del Masnou ha estat el convidat d'aquest dimecres a Zona Franca. Entrevistat per Joel Díaz, ha parlat dels seus projectes més coneguts i els que encara han de venir. Entre ells, un documental d'un pederasta que s'estrenarà en una famosa plataforma.

Revelació involuntària: Malgrat que de primeres no ha dit el nom, Díaz ha intentat que ho digués: "Això ho vendràs tu a Netflix". La resposta de Tamayo, força evident. "Vale, s'ha filtrat. És que soc un boques...". No deixa lloc a massa dubtes. Tot i això, l'influencer ha acabat negant que s'emeti a Netflix: "És mentida".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió