La Jungla
Carles Tamayo i Joel Díaz a 'Zona Franca'
Foto: Carles Tamayo i Joel Díaz a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Carles Tamayo, a Netflix? Revelació involuntària amb Joel Díaz a TV3

Barcelona.
Carles Tamayo i Joel Díaz a 'Zona Franca'
Foto: Carles Tamayo i Joel Díaz a 'Zona Franca' | TV3

Carles Tamayo ha estat el convidat d'aquest dimecres a Zona Franca de TV3. Entrevistat per Joel Díaz, ha parlat dels seus projectes més coneguts i els que encara han de venir. Entre ells, un documental que s'estrenarà en una famosa plataforma...

Al detall: El youtuber del Masnou ha gravat un documental sobre Lluís Gros, un pederasta del seu poble que li havia encarregat el reportatge per mostrar-se innocent. Però a les gravacions es proven els fets que van patir diverses víctimes des dels anys 80. A més, en una de les entrevista l'acusat va assegurar que pretenia donar-se a la fuga i marxar al Marroc. Per això, abans de rodar l'última escena, Tamayo va trucar els Mossos d'Esquadra i fer que el detinguessin.

Què diu Carles Tamayo?

  • "Li vaig dir: "He investigat el teu cas, he trobat afectats des dels anys 80. No és mentida, és un fet. Jo ara he trucat els Mossos"".
  • "És l'última escena, com vols acabar el documental que tu m'has demanat? Vols sortir corrent o vols reconèixer els fets i demanar perdó a les víctimes?".
  • "Al final va entrar a la presó i ha acabat bé".

On s'emetrà? Segons ha explicat ell mateix, el projecte s'ha venut a una plataforma d'streaming. Malgrat que de primeres no ha dit el nom, Díaz ha intentat que ho digués: "Això ho vendràs tu a Netflix". La resposta de Tamayo, força evident. "Vale, s'ha filtrat. És que soc un boques...". No deixa lloc a massa dubtes. Tot i això, l'influencer ha acabat negant que s'emeti a Netflix: "És mentida".

A més, Tamayo s'ha referit també a la polèmica amb Equipo de Investigación de La Sexta ara fa un any amb el cas IM Academy. "Em van contactar i els vaig dir que les imatges eren seves amb la condició que emetessin després que jo al meu canal. Vaig pensar que així arribaria a més gent".

Per últim: El programa de Glòria Serra va canviar d'opinió i va decidir emetre abans que l'autor. "Em van trucar per dir que s'emetria abans. Em van dir que no m'havien dit que esperarien i jo vaig dir que sí, que tenia les trucades gravades. Em van deixar de respondre i ho vaig penjar a internet. També li vaig enviar un missatge a Glòria Serra, li vaig dir "Yo te respetaba". No em va respondre".

Categoria: La Jungla