La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

L'horror d'Elisenda Pineda, TV3: No es pot permetre un pis de lloguer a Barcelona

Barcelona.
Foto: | TV3

Elisenda Pineda, la col·laboradora del programa de les tardes de TV3, Planta Baixa, denuncia a través del seu compte de Twitter els altíssims preus que tenen els pisos a la capital catalana.

Què sabem? Elisenda Pineda, que diu d'ella mateixa que s'assembla a les vedets barcelonines d'una altra època, busca pis a Barcelona. La de TV3, originària de Premià de Mar, necessita un canvi d'aires i, a jutjar per la seva publicació, vol deixar el pis on està instal·lada per anar-se'n a viure a un altre. El problema és que, tal com estan les coses, la de la televisió pública no troba res que li acabi de fer el pes. Una pena.

Què ha dit? La col·laboradora del programa Planta Baixa s'ha queixat dels preus que tenen els pisos de lloguer a Barcelona. I és que per trobar alguna cosa que valgui la pena i reuneixi les condicions òptimes per entrar-hi a viure s'han de pagar, segons ha dit, molts diners. "Entre els 2800 i 3000" euros, afirma. Per un preu més baix, Pineda només troba habitatges que no li agraden gens amb "cuines dels anys 60 i uns lavabos que tela". Parlem d'això:

La reacció: Els usuaris a Twitter no han tardat a dir la seva. Comentaris que la gran majoria es poden dividir en dos grans grups. Per una banda, les persones que li han recomanat a Pineda anar a viure fora de Barcelona perquè la ciutat és caríssima i cada cop, diuen, ho serà més. Per altra banda, els usuaris que han recomanat a Elisenda baixar una mica el llistó i canviar la zona de cerca. "Busca alguna cosa més senzilla en un barri que et puguis permetre", "Abaixa els filtres de recerca, marquesa", "En el Raval són més econòmics", "Busca per la Zona Franca, Verneda o Carmel", "Si busques luxe i terrassa has de pagar" o "Saps perfectament que hi ha pisos bons per 900€, però et deu agradar tractar a la gent si fóssim idiotes". Pineda no ha contestat. Ho farà? O està ocupada mirant pisos?

Per últim: La de TV3 no viu sola, sinó que ho fa acompanyada de la seva parella, el periodista esportiu de Catalunya Ràdio, Sergi Andreu. Per tant, de ser veritat que busca pis a Barcelona i no ha fet la publicació gratuïtament a Twitter per aconseguir alguns 'm'agrada', la col·laboradora i personatge de TV3 necessitaria, com a mínim, un pis de dues habitacions. Una per dormir i l'altre per a l'ús que li vulguin donar. Demà dia 22 de desembre se celebra la Grossa de Nadal i el pròxim dia 31 la Grossa de Cap d'Any. Amb sort, potser li toquen alguns euros per poder-se pagar el pis que tant desitja. Si no sempre pot demanar-ho als Reis d'Orient, com diu ella.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3