La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Crítiques a una presentadora de TV3 pels retocs que es fa a la cara

Barcelona.
Foto: | Instagram

La cirurgia estètica està a l'ordre del dia. Moltíssimes són les persones, famoses i no famoses, que recorren a les operacions i retocs per veure's millor i acabar amb les imperfeccions.

Què sabem? Una famosa i estimada presentadora de la cadena pública catalana ha passat pel seu centre estètic de confiança, de Barcelona, per fer-se alguns tractaments a la cara. Una visita que ha mostrat en el seu compte d'Instagram, en forma de publicitat, per promocionar la clínica estètica que freqüenta i també guanyar diners a canvi, com cada vegada fan més cares conegudes a les xarxes socials.

Què ha passat? La que abans era col·laboradora del programa Tot es mou de TV3, i ara presentadora d'esports en el canal 3/24, Laia Ferrer, cuida molt la seva imatge. Per aquest motiu, sempre que la seva agenda li ho permet, visita la seva clínica estètica de confiança ubicada en ple centre de Barcelona, al costat de Passeig de Gràcia. I és que la imatge, en el món de la televisió, és molt important. Laia Ferrer ho sap i per aquest motiu sempre es cuida molt. 

Què ha dit? A la publicació que ha fet l'amant dels esports no ha revelat què s'ha fet a la cara, per presumir d'una pell hidratada i lluminosa. El que ha escrit Laia Ferrer està relacionat amb el Nadal. I és que la periodista i presentadora ha recomanat als seus seguidors que si no saben que regalar aquestes festes, regalin els tractaments i ofertes que ofereix la seva doctora. "L'estètica és l'art de la medicina, i això ho sap molt bé ella. La meva pell no és la mateixa des que la conec. Si no sabeu que regalar aquestes festes, el seu centre és una gran opció", escriu entre altres coses. Parlem d'això.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laiaferrer (@laiaferrer)

Les reaccions: Una publicació a Instagram que acumula més de 500 'm'agrada' i diversos missatges. Comentaris, per cert, no gaire positius. I és que diversos usuaris han criticat que Laia Ferrer es retoqui la cara per veure's millor. "No crec que a la teva edat necessitis estiraments", "M'agraden les dones naturals no de plàstic" o "Sembla que no es cobri prou al 3/24" són alguns dels missatges que es poden llegir. Unes paraules a les quals Laia Ferrer ha optat per no respondre.

Per últim: Aquesta no és la primera vegada que Laia Ferrer parla de la seva clínica estètica de confiança, per la que cobra per parlar a Instagram. En altres ocasions també ho ha fet, a través de les seves històries d'Instagram. Una manera per captar l'atenció dels seus seguidors i aconseguir nous clients per a la seva doctora. 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram TV3