La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Laia Ferrer molt enamorada del seu nòvio Mariano: foto dels dos i una dedicatòria plena d'amor

Barcelona.
Foto: | TV3

La periodista Laia Ferrer de la cadena pública catalana, TV3, està vivint un moment personal molt dolç que comparteix amb la seva parella Mariano.

Què sabem? Des de fa bastants mesos Laia Ferrer, ara periodista d'esports en el canal 3/24, està molt enamorada i no se n'amaga. Tot al contrari. Per comprovar-ho només cal entrar en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 30.000 seguidors, i veure l'última dedicatòria que ha fet a la seva parella, Mariano Bañón. Dedicatòria, per cert, que la seva parella ha contestat, deixant clar el molt enamorat que també està de la periodista catalana.

Què ha dit? El nòvio de Laia Ferrer és argentí. I els argentins, des del diumenge 18 de desembre, estan d'enhorabona després que la seva selecció hagi guanyat el mundial de Qatar. De fet, a Barcelona, durant la final i la celebració posterior, moltíssimes van ser les persones que van sortir al carrer amb la bandera d'Argentina per celebrar la victòria de l'equip capitanejat per Leo Messi. Una victòria que Mariano i Laia Ferrer també han celebrat, com a bons amants de l'esport. Ell amb una samarreta negra i la bandera argentina pintada a la cara i ella amb una samarreta de la selecció amb el número 10 i també amb la cara pintada amb la bandera del país. Una fotografia on Laia Ferrer presumeix de parella i crida als quatre vents que no pot estar més enamorada. Ho fa en castellà perquè tothom la pugui entendre. "El meu cor és argentí", confessa. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de laiaferrer (@laiaferrer)

Les reaccions: Una fotografia que acumula més de 1900 'm'agrada' i diversos comentaris. Entre els missatges que ha rebut la periodista del 3/24 destaca el de la seva parella, Mariano, que no ha dubtat a escriure el següent: "I el meu ja és teu". Unes paraules a les quals Laia Ferrer ha respost amb moltes emoticones en forma de cor. "L'amor està en l'aire", "Quina foto més maca" o "Quina gràcia que tinguis un nòvio argentí" són alguns dels altres missatges que es poden llegir a la publicació.

Qui és ell? Mariano Bañón porta a Barcelona des de l'any 2010, aproximadament, i treballa en el món de la tecnologia. Ho fa en una empresa ubicada a la zona de Poblenou, a Barcelona. El nòvio de Laia Ferrer, a més, per tenir un perfil més competitiu, ha estudiat un màster en administració i gestió d'empreses en una prestigiosa escola de negocis de la capital catalana. A banda dels estudis i carrera professional, Mariano, igual que Laia, és una persona apassionada pel món de l'esport i l'aventura. Especialment per l'esquí i el surf.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Instagram