La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Laia Ferrer, de TV3, arrasa a les xarxes penjant una foto que sempre li ha agradat

Barcelona.
Foto: | Instagram

La presentadora de la cadena pública catalana és molt activa a les seves xarxes socials, on sempre penja fotografies que no passen desapercebudes per a ningú.

Què sabem? Laia Ferrer no ha deixat a cap dels seus seguidors a Instagram indiferents amb la fotografía que ha compartit en les últimes hores. La periodista, que ara  fa els esports, cada matí, al 3/24, ha recuperat una fotografia de fa molts anys, que tal com ella mateixa ha confessat, sempre li ha agradat molt.

La fotografia: "Sempre m'ha agradat aquesta foto: concentrada treballant". Aquest és el missatge que la periodista de TV3 escriu a la publicació que ha fet en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 29.000 seguidors. Parlem d'una imatge de fa molts anys, quan Ferrer es dedicava a cobrir les retransmissions de Fórmula 1. I és que la periodista sempre ha estat una enamorada dels esports, en totes les seves versions. Una imatge on Laia Ferrer, amb el cabell recollit cap a un costat amb una cua, camina concentrada, mentre parla amb un telèfon mòbil força antic i llueix unes ulleres de sol estil aviador. La periodista remata el seu look amb un vestit blau, de màniga curta i per sobre els genolls, que ressalta la seva espectacular figura. Parlem d'això.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de laiaferrer (@laiaferrer)

Els comentaris: La reacció dels seus seguidors no s'ha fet esperar. La majoria d'ells li han fet arribar missatges dient-li l'espectacular que surt a la imatge. D'altres han comparat a Laia Ferrer amb actrius de la gran pantalla com Sandra Bullock, fent el paper de  Miss Agente Especial; Angelina Jolie, en la pell de Lara Croft o com si es tractés de la versió femenina de James Bond. Una imatge que també ha comentat la seva amiga i presentadora de la cadena, Marta Bosch, que l'hi ha escrit: "PI-BO-NA-KEN!!!".

Per últim: Laia Ferrer, llicenciada en Comunicació Audiovisual, va fitxar per TV3 l'any 2007, després de superar un càsting com a reportera pel programa de televisió TVist. Va ser al setembre del 2008, després d'arribar de les vacances, que va fer una prova com a reportera de pista per les retransmissions de la cadena pública de Fórmula 1. Una prova que va superar amb èxit i, al cap de res i menys, va debutar a la cadena cobrint el Gran Premi de València.

Categoria: La Jungla