La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Ensurt de Melero i un reporter a 'Tot es mou': gairebé se l'endú una onada

Barcelona.
Foto: | TV3

Connexió accidentada des de Torredembarra aquest dilluns de pont de Tots Sants al Tot es mou de TV3. Jaume Recasens era a la platja, fent un directe des de l'aigua, quan una onada gairebé se l'endú per davant. Crits i riures a plató: "Aaaaaai!!!".

Al detall: Amb 23 graus de temperatura al Tarragonès, el reporter del Tot es mou no ha pogut evitar ficar-se a l'aigua per refrescar-se. Per això li ha deixat el micròfon a una turista que es banyava. Abans però, una onada li ha jugat una mala passada. Aquest és el moment, captat per la càmera de TV3:

Pels pèls que el micròfon no s'ha mullat —tot i que és submergible— i que en Recasens no ha quedat totalment cobert per l'aigua. Un moment digne de l'APM? que el periodista ha tancat amb una bona (i llarga) capbussada.

Per últim: Aquest dilluns de pont Melero ha parlat també amb l'actriu i presentadora Sara Loscos, que ha revelat quines disfresses de Halloween duran els seus fills, nascuts als EUA i que es troben allà de vacances; i amb Espartac Peran, que ho ha explicat tot del llibre que acaba d'escriure.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió