La Jungla
Albert Espinosa amb Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Foto: Albert Espinosa amb Pablo Motos a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Albert Espinosa fitxa per Pablo Motos: encàrrec pel 2023 a Antena 3

Barcelona.
Albert Espinosa amb Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Foto: Albert Espinosa amb Pablo Motos a 'El Hormiguero' | Antena 3

Albert Espinosa prepara un programa a Antena 3 de la mà de Pablo Motos, un espai d'entrevistes que s'estrenarà durant el 2023. Així ho han anunciat tots dos aquest dimecres a la nit a El Hormiguero.

Al detall: Després de conversar amb la cantant India Martínez, Motos ha donat pas a Espinosa. Amb l'escriptor a plató, ha avançat el projecte que preparen junts: un programa que es dirà El camino a casa, a càrrec de 7 y acción, la productora del valencià.

Què és 'El camino a casa'? Segons ha detallat l'autor català de Polseres vermelles, el programa serà un espai d'entrevistes a famosos fent literalment el camí a casa. Recorreran junts la distància entre l'escola on anaven i el lloc on vivien de petits. L'avançament d'El Hormiguero mostra a molts dels convidats plorant d'emoció.

Qui hi haurà? Entre els famosos que passaran pel nou programa d'Espinosa hi ha:

  • Jesulín de Ubrique
  • Rosa López
  • Luis Tosar
  • Fernando Tejero
  • Pocholo Martínez-Bordiú
  • Ana Peleteiro

A més, Espinosa ha presentat també el seu últim llibre, La nit que ens vam escoltar. "Un llibre per salvar vides, per tots aquells que tinguin algun tipus de problema. Volia que fos com una forma d'insuflar energia, com feien les nostres mares quan érem petits", exposa l'autor.

Per últim: Albert Espinosa anuncia que ha fitxat per Pablo Motos quan encara és molt recent la polèmica del presentador i el Ministeri d'Igualtat. Famoses com Elsa Pataky, Mónica Naranjo o Antastacia són només algunes de les que apareixen a la llista de dones que han patit els comentaris i les actituds masclistes del de Requena al seu programa.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Antena 3 Televisió