La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Núria Marín parla del seu nòvio, el periodista JuanLu De Paolis: inicis complicats i fills

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La presentadora catalana del grup Mediaset, Núria Marín, s'obre en canal per parlar públicament de la seva parella, el periodista italià que treballa a La Sexta, JuanLu De Paolis, amb qui porta sortint 21 anys.

Què sabem? Núria Marín, abans presentadora del programa Cazamariposas, és molt gelosa de la seva vida privada. Tot i que recentment ha fet una excepció, per al portal Outdoor, de Telecinco, i ha parlat, molt sincera, dels complicats inicis de relació amb la seva parella. També sobre la possibilitat de casar-se i el seu desig de convertir-se en mare algun dia.

Què ha dit? Núria Marín, que actualment presenta el programa Socialité els caps de setmana quan no ho fa María Patiño, ha explicat que amb la seva parella porten sortint 21 anys. Els dos estan molt enamorats l'un de l'altre i la presentadora confessa que, juntament amb la seva neboda, la seva parella és la seva persona preferida. No obstant els inicis de la seva relació no van ser fàcils.

  • "Quan el vaig veure la primera vegada vaig saber que ell era la persona perquè té tot el que jo no tinc".
  • "Ell és molt serio i molt centrat i jo soc una altra cosa i ens equilibrem molt".
  • "Conquistar-lo em va costar molt. Els meus companys de pis de Barcelona marxaven de casa per deixar-nos sols i mai passava res fins que al final em va dir que no començaria res amb mi si no tenia clar que ens casaríem".

A més a més: La de Mediaset ha confessat que a ella li hauria fet il·lusió poder vestir-se de blanc. Tot i que el casament ja no passa pels seus plans.

  • "No ens hem casat i ja no ho crec que ho fem. Va haver-hi una temporada que sí ho vam parlar, però a ell li fa molta vergonya, sobretot el tema de la festa. Jo tampoc tinc ganes que ho passi malament i a mi ja se m'han passat les ganes".

Per últim: La catalana, que comparteix un preciós àtic amb la seva parella a Barcelona a prop del parc de la Ciutadella, ha confessat que tot i no casar-se sí que li agradaria, en algun moment, més aviat que tard, poder ser mare.

  • "A veure si en el 2023 dono una sorpresa. Ara no estic embarassada però tant de bo l'any que ve pugui dir que sí que ho estic".
Categoria: La Jungla