La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Una famosa de Telecinco impacta molt: la pell de la cara tan estirada que no pot gesticular

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Les operacions estètiques estan a l'ordre del dia. I és que moltes són les persones que decideixen fer-se retocs a la cara i presumir d'una imatge completament diferent.

Què sabem? Va ser durant la nit del dimecres 21 de desembre que una famosa de Telecinco va reaparèixer per la televisió, després d'una temporada allunyada, i va impactar moltíssim amb la seva nova imatge. I és que la famosa en qüestió, amb un aspecte molt diferent del que lluïa quan va començar a tenir popularitat, té la pell de la cara tan estirada que quasi no pot ni riure ni gesticular.

De qui parlem? La famosa de Telecinco a la que fem referència no és altre que Maite Galdeano, que es va donar a conèixer l'any 2015 gràcies al reality Gran Hermano. Galdeano també és coneguda per ser mare de Sofía Suescun, influencer, guanyadora de Gran Hermano i Supervivientes, i que durant molts anys va ser una de les col·laboradores estrelles de Mediaset. 

Què s'ha fet? La de Pamplona és una gran amant del bòtox i l'àcid hialurònic i tot apunta al fet que s'hauria fet diverses infiltracions en els últims dies per acomiadar l'any 2022 amb un aspecte completament renovat. Unes operacions a la cara de les que Maite Galdeano no s'amaga, ja que en el seu compte d'Instagram, sovint, penja vídeos punxant-se la cara a la seva clínica estètica de confiança de Madrid. La imatge actual de Maite Galdeano amb la cara inflamada i sense poder gesticular és la següent:

On ha reaparegut? Maite Galdeano s'ha deixat veure en el programa Pesadilla en el paraíso per anunciar que, juntament amb Kiko Jiménez, parella de la seva filla, els dos seran els nous concursants de la segona edició que la cadena prepara de l'esmentat reality. Un programa d'entreteniment que s'estrenarà després de Nadal, estarà presentat per Sandra Barneda, Carlos Sobera i Nagore Robles i on participaran personatges famosos.

Per últim: La trajectòria a la televisió de Maite Galdeano ha estat marcada, bàsicament, pels realities. La que va ser conductora d'autobusos es va donar a conèixer gràcies a Gran Hermano. Posteriorment, ha participat en formats d'entreteniment i convivència com Solo/sola y La casa fuerte. Galdeano també ha estat notícia en diverses ocasions en programes com  Sálvame o Socialité.

Categoria: La Jungla