La Jungla
Foto: | Animales Humanos
Youtube

Ex de 'Supervivientes' renega del format i diu el que passa rere les càmeres: "Un fàstic"

Barcelona.
Foto: | Animales Humanos

L'influencer Oto Vans, que va participar en el concurs de Telecinco l'any 2019, concedeix una extensa entrevista parlant del reality de la cadena en el podcast Animales Humanos.

Què sabem? Oto Vans ha parlat sense pèls a la llengua del concurs estrella de Telecinco. El jove nascut a Croàcia no s'ha mossegat la llengua i ha carregat contra el director del programa i també ha explicat tot el que passa darrere les càmeres i que els espectadors des de casa no veuen. Una experiència que Vans ha assegurat que no tornaria a repetir perquè considera estar molt penedit i ser una pèrdua de temps.

Què ha dit? Oto Vans va saltar a la fama després de donar-se a conèixer a través de les xarxes socials. Unes xarxes gràcies a les quals va guanyar popularitat fins a arribar a ser un dels concursants de Supervivientes, a la mateixa edició on va participar la cantant Isabel Pantoja.

  • "Quan penso amb Supervivientes la primera paraula que em ve al cap és falsedat".
  • "Està guionitzat. El director del programa em va suggerir que fes diferents coses i si no les feia no sortia tant per la pantalla com altres dels meus companys".
  • "Una de les coses que em va dir és que tirés la canya a un concursant heterosexual de l'edició i jo m'hi vaig negar rotundament".
  • "Em deien que busqués polèmica però no em venia de gust. Vaig aguantar dos mesos precisament perquè no em vaig posar amb ningú i els meus companys m'estimaven de veritat".

A més a més: Oto també ha recordat com va ser el seu pas per l'illa d'Hondures on es grava el programa de Telecinco.

  • "El primer dia de concurs ja vaig saber que no soparia durant dos mesos".
  • "La gana no se't treu mai. Menjàvem molt poc i en els premis que et donen també et donen poc menjar. Només tens trenta segons per menjar la recompensa i no hi ha temps a res".
  • "A mi mai em van donar menjar fora de càmeres".
  • "Ho recordo com una experiència horrible. El que pitjor recordo són els mosquits".
  • "Si volies abandonar el programa, podies. Però havies de pagar vuit vegades el que guanyaves en una setmana".
  • "Mai ens deien l'hora que era, sempre ens guiàvem per la posició del sol. Érem com autèntics animals".
  • "No repetiria l'experiència. Jo volia diners i al final tampoc en guanyes tants. Entre els que has de pagar a Hisenda i els que dones al teu representant, t'acabes quedant amb la meitat del que guanyes".
  • "Ho vaig passar fatal i estic penedit. Sento que he perdut el temps".

Sobre els companys: Oto ha assegurat que amb la persona que més afinitat va tenir va ser Dakota. "Em portava molt bé amb ella". També ha assegurat que Omar Montes és molt simpàtic. "És molt natural, em va sorprendre i amb mi es va portar sempre molt bé".

Sobre Jorge Javier Vázquez: L'influencer també ha parlat del presentador del programa i ha dit que quan va arribar a plató, després del seu pas per Hondures, "no em feia tanta gràcia com quan estava a l'illa perquè allà ell em vacil·lava i jo també".

Per últim: Oto Vans també ha carregat contra els col·laboradors del programa i persones que van a plató durant les gales setmanals. "És tot un circ i la gent va allà perquè els vegin. Tinc claríssim que em vull separar de tot el que té a veure amb la televisió". En aquest sentit, ha assegurat que va haver-hi una persona que en directe li va començar a dir de tot i que en una de les publicitats del programa li va demanar perdó. "Em va dir que estava fent televisió i que tot era un espectacle per generar contingut. Un fàstic".

Categoria: La Jungla