La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Jorge Javier contra Cris Porta: Li demana que deixi de treballar a Telecinco

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La tarda del dijous 2 de desembre en el programa Sálvame va ser molt moguda, especialment per a la periodista catalana Cristina Porta.

Context: Cristina Porta va visitar el programa de les tardes de Telecinco per parlar del tema del moment: la nit de passió entre Alba Carrillo i Jorge Pérez. Els dos són col·laboradors de Mediaset i recentment han viscut una nit de passió a casa de Marta López, després de gaudir d'un sopar d'empresa organitzat per la productora de televisió Unicorn. Cristina Porta va anar al programa Sálvame per defensar la postura d'Alícia, la dona de Jorge Pérez, amb qui ella és molt amiga.

Què ha passat? En un moment determinat de la tarda el programa Sálvame decideix enviar a casa de Jorge Pérez una rèplica d'un sofà on Jorge Pérez i Alba Carrillo van viure una nit de passió a casa de Marta López, col·laboradora de Sálvame, que va ser la persona que els hi va deixar la casa perquè tinguessin intimitat. Un gest, el d'enviar la rèplica d'un sofà a casa de Jorge, que no va agradar gens a Cristina Porta. Per aquest motiu la catalana no va dubtar a mostrar el seu descontentament amb el programa assegurant que li semblava de molt mal gust. "Aquest sofà, ja que és una rèplica, l'enviarem en un lloc que el desitgen molt com és la casa de Jorge Pérez", va dir Vázquez, presentador del programa.

En profunditat: L'actitud de Cristina Porta, de mostrar-se totalment en contra a enviar la rèplica d'un sofà a casa de Jorge Pérez, no va agradar gens al programa ni al presentador, Jorge Javier Vázquez. "Em dol la situació que està passant la família", va dir Cris Porta. El presentador de Sálvame va carregar contra ella i va dir:

  • "Estem fent això les 24 hores del dia".
  • "Si utilitzes aquests arguments a l'hora d'enviar un sofà a casa de Jorge Pérez crec que has de deixar de treballar en aquesta cadena".
  • "Utilitzeu la bandera del respecte i la llibertat quan realment no sabeu què significa".
  • "Crec que t'has equivocat de cadena i el que faré és acompanyar-te a la porta perquè marxis a una altra cadena perquè en aquesta no tens cap futur".

Per últim: Tot i la situació tensa que es va viure entre el presentador i Cristina Porta, finalment la cosa sembla que va acabar relativament bé. Jorge Javier, després d'acompanyar-la a la porta del plató per convidar-la a marxar, s'ho va repensar i li va dir que li donava una segona oportunitat perquè es quedés més estona en el programa. Cristina Porta va acceptar-ho però va deixar clar que té molt bona amistat amb Jorge Pérez i la seva dona Alícia i que tot el que està passant la parella, amb quatre fills en comú, li sap molt malament.