La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Les doloroses seqüeles físiques de Kiko Rivera després de patir un ictus

Barcelona.
Foto: | Instagram

Va ser durant la matinada del divendres 21 d'octubre quan Kiko Rivera, després de patir molt mal de cap, va ingressar d'urgències a un hospital de Sevilla a causa d'un ictus.

Què sabem: Kiko Rivera ja es troba descansant a casa seva, després d'uns complicats dies a l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla. El fill d'Isabel Pantoja ha estat allà durant quatre dies a causa d'un ictus que va patir a finals de la setmana passada. Una tornada a casa seva que el DJ ha celebrat durant la tarda del dilluns 24 d'octubre compartint a Instagram una fotografia on apareix tombat al sofà. És la següent:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko)

Les seqüeles: Segons informen des de la web del programa Fiesta de Telecinco, Kiko Rivera pateix diverses seqüeles físiques arran de l'ictus  que acaba de superar. Per una banda, necessita ajuda per dur a terme totes les activitats de la seva vida diaria com caminar, rentar-se o menjar. D'altra banda, pateix una paràlisi facial parcial.

El seu pas per l'hospital: Kiko Rivera en tot moment ha estat acompanyat de la seva dona Irene Rosales. També s'han apropat fins a l'hospital amics íntims seus. En cap moment hi han anat ni la seva germana Isa Pantoja, ni tampoc la seva mare Isabel Pantoja. Les dues mantenen una relació molt tensa amb el DJ i no han anat a l'hospital perquè Irene Rosales, dona de Kiko, així ho ha demanat. No obstant, han estat informades en tot moment de la seva evolució.

Delicat estat de salut: A banda de l'ictus, Kiko Rivera pateix diabetis. Una malaltia que li van diagnosticar fa uns mesos i que ha heretat de la seva mare, Isabel Pantoja, i del seu tiet, Bernardo. L'artista també pateix forts atacs de gota des que és adolescent.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco