La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La filla d'Isabel Pantoja ja no és com la recordes: es retoca el nas i ara és així

Barcelona.
Foto: | Instagram

Chabelita, la filla d'Isabel Pantoja, s'ha fet la seva enèsima operació estètica per continuar transformant la seva imatge.

Què sabem? La col·laboradora de televisió del programa matinal de Telecinco, El Programa de Ana Rosa, ha patit una gran transformació des que va començar a aparèixer per la petita pantalla, un cop va fer 18 anys. La filla d'Isabel Pantoja, amb el pas del temps, s'ha fet tota mena de retocs a la cara i cos per veure's millor. L'última intervenció se l'ha feta al nas i ha presumit del resultat a través de les xarxes socials.

Què s'ha fet? Abans d'acabar l'any 2022, Chabelita, que cada vegada cuida més la seva imatge, ha passat pel seu centre estètic de confiança de Madrid, on viu, on s'ha sotmès a una operació estètica per continuar transformant el seu aspecte. La jove adoptada de Perú, concretament, s'ha fet una rinomodelació amb àcid hialurònic per aixecar-se la punta del nas i aconseguir una forma molt més definida. Un resultat del qual se sent molt orgullosa, tal com es pot veure en el vídeo de pocs segons que la clínica estètica ha compartit a través de les seves xarxes socials. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mejor Clínica Estética-Madrid (@clinicasdiegodeleon)

Què diu? La col·laboradora de Telecinco confessa estar molt contenta del resultat i de la nova imatge que té ara.

  • "És increïble com es nota. Està molt més fi i fins i tot té llum. M'agrada molt el resultat i com ha quedat", confessa la jove mentre es mira en un mirall per veure la seva nova cara després de la intervenció.

A més a més: Chabelita, germana de Kiko Rivera, amb qui no es porta massa bé, no només s'ha retocat el nas abans d'acabar l'any sinó que també s'ha punxat vitamines a la cara per aconseguir un aspecte molt més lluminós i, a la vegada, hidratar la pell i combatre els signes de l'estrès i el pas dels anys. Només en té 27.

Per últim: Deixant de banda els retocs que s'ha fet a la cara, entre ells llavis, pòmuls, barbeta i front, la filla d'Isabel Pantoja també s'ha sotmès a diferents operacions per remodelar el seu cos. Entre altres, la jove s'ha fet un augment de pit, valorat entre 4.000 i 5.000 euros. També s'ha sotmès a una liposucció, per poder presumir d'una cintura molt més marcada i un tractament anomenat criolipolisis, que consisteix en eliminar grassa del cos sense la necessitat de passar per quiròfan, valorat en uns 800 euros aproximadament.

Categoria: La Jungla