La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Nagore Robles ensorra Gloria Camila: "Empatitzes amb la teva germana?"

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Enfrontament aquest diumenge a la nit entre Nagore Robles i Gloria Camila Ortega a Pesadilla en el Paraíso, amb motiu de les crítiques de la filla de Rocío Jurado al seu ex Kiko Jiménez. La picabaralla entre totes dues ha estat un dels moments virals del programa durant la matinada.

Context: Molesta amb el seu exnòvio, de qui diu que ha explicat mentides sobre ella els darrers tres anys, Gloria Camila no s'esperava la pregunta de Nagore Robles. "Acabes de dir que ho has passat molt malament veient una exparella parlant d'intimitats i de la teva família. Has anat fins i tot a teràpia i que ha estat molt dur per tu. Empatitzes amb la teva germana després d'haver aguantat 20 anys una persona que la matxacava?".

Què diu Gloria Camila? Fora de joc, la filla de la Jurado i Ortega Cano ha respost: "Bé, és un tema que no respondré. Això és una altra història. Jo puc empatitzar molt. No és agradable tenir algú que estigui parlant mentides constantment, però aquí no entraré".

Al detall: Nagore Robles és amiga íntima de Rocío Carrasco, la germana gran de Gloria Camila, que després de 20 anys de silenci ara denuncia a En el nombre de Rocío el calvari que ha patit amb el seu ex, Antonio David Flores, i les mentides que ha explicat sobre elles amb els anys. Tot i les explicacions de la seva germana, Gloria Camila no s'ha posicionat mai al costat de Rocío Carrasco.

Categoria: La Jungla