La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Esgarren els plans de cap de setmana de Gerard Piqué amb els seus fills: missatge molt emprenyat

Barcelona.
Foto: | Europa Press

El que va ser jugador del Barça, Gerard Pique, no deixa a ningú indiferent amb el missatge que ha publicat a les seves xarxes durant la tarda del divendres 30 de desembre.

Què sabem? Després de molt temps sense poder estar amb ells, Gerard Piqué per fi s'ha retrobat amb els seus fills. Així ho han informat les Mamarazzis, Laura Fa i Lorena Vázquez. I és que Shakira ha entregat a Gerard Piqué als seus fills el divendres 30 de desembre al migdia, després de gaudir d'un viatge a Dubai. El que va ser jugador de futbol podrà estar amb els seus fills, Milan i Sasha, fins al pròxim 8 de gener, moment quan els haurà de tornar a Shakira perquè serà quan viatgin a Miami per començar una nova vida.

Què ha passat? Gerard Piqué, a banda de celebrar la nit de Cap d'Any amb els seus fills, pares i possiblement la seva nòvia, Clara Chía, també tenia pensat fer un altre pla que li feia molta il·lusió. El que va ser jugador és un gran aficionat del món manga i la cultura japonesa. Una de les coses que volia fer amb els seus fills, per passat temps plegats, era veure la sèrie Naruto. I parlem en passat perquè amb el que li acaba de passar segurament se li hauran tret les ganes. I és que tal com ell mateix ha dit en el seu compte de Twitter, molt molest i enfadat, un "gilipolles" li ha fet spoiler de la sèrie manga i "m'ha fotut tot el cap de setmana". Parlem d'això: 

La repercussió: El missatge de Piqué a les xarxes no ha tardat a fer-se viral i en qüestió de molt pocs segons ha començat a rebre comentaris i a compartir-se. Tant és així que les paraules de Piqué sumen més de 2.000 respostes i han estat compartides en més de 8.000 ocasions. Una autèntica bestiesa. "Al final ballen el Waka Waka", "Preocupat per estar amb els teus fills" o "Si no haguessis fet mal a Shakira no t'haurien fet spoiler" són alguns dels moltíssims missatges. 

Per últim: Aquest no és l'únic tuit de Piqué que es fa viral en els últims dies. A principis de desembre, concretament el dia 7, l'ex de la cantant Shakira, també a través de Twitter, va escriure un missatge fent referència a One Piece, un còmic manga escrit pel japonès Eiichirō Oda. Concretament, les paraules de Gerard van ser: "És una obra d'art". La publicació va rebre més de 10.000 comentaris i es va compartir quasi 70.000 vegades. Quin serà el contingut del proper tuit de Piqué que esvaloti la xarxa?

Categoria: La Jungla