La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Així celebraran Shakira i Gerard Pique el seu primer Cap d'Any separats

Barcelona.
Foto: | Europa Press

La cantant Shakira i el que va ser futbolista del Barça, Gerard Piqué, van comunicar la seva separació el passat mes de juny després de quasi dotze anys de relació.

Què sabem? Gerard Piqué i Shakira es preparen per viure el seu primer Cap d'Any per separat, després de celebrar-ne molts junts a la seva mansió d'Esplugues de Llobregat. Un Cap d'Any que la cantant passarà amb els seus pares, però sense els seus fills, a qui està molt unida. Serà el que va ser futbolista qui podrà gaudir de la companyia dels seus fills, Milan i Sasha, durant l'última nit de l'any, amb qui farà una festa molt especial abans no marxin a Miami.

Què faran? Tal com han informat Laura Fa i Lorena Vázquez, en el seu pòdcast Mamarazzis, la cantant Shakira serà l'encarregada d'entregar els fills a Gerard Piqué perquè puguin celebrar el Cap d'Any amb el seu pare. Segons han informat les periodistes, de fonts molt pròximes a l'exparella, la colombiana, que acaba de gaudir d'un viatge molt especial a Dubai amb els seus fills, entregarà els nens, Milan i Sasha, a Gerard Piqué el divendres 30 de desembre a les dotze del migdia.

En profunditat: Durant la nit del 31 de desembre, Gerard Piqué amb els seus fills, els seus pares i possiblement també la seva nòvia Clara Chía, farà una celebració familiar per donar la benvinguda a l'any nou. Una celebració que ha estat a punt de perillar, ja que una de les intencions que tenia Shakira era poder passar el Cap d'Any amb els seus fills i entregar a Gerard Piqué els nens un cop passada la mitjanit. Però Piqué s'hi ha negat en rotund, perquè també vol estar amb ells i compartir moments especials.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

Per últim: Gerard Piqué estarà amb els seus fills des del dia 30 de desembre fins al dia 8 de gener, moment quan haurà de tornar-los a Shakira. I és que aquell mateix dia està previst que la cantant i els nens viatgin fins a Miami per començar una nova vida, abans no comenci el curs escolar de Milan i Sasha. Un viatge que Shakira farà amb el seu avió privat i també acompanyada dels seus pares, que de moment segueixen a Catalunya. Tot i que William Mebarak, segons Laura Fa i Lorena Vázquez, està molt delicat de salut. Per aquest motiu la cantant estaria contemplant l'opció de poder viatjar també amb diferents metges de la clínica Teknon, de Barcelona, perquè el seu pare estigui molt ben cuidat durant tot el trajecte.

Categoria: La Jungla