La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira, molt canviada, sacseja les xarxes amb una foto on surt molt feliç

Barcelona.
Foto: | Instagram

La cantant colombiana Shakira compte les hores per abandonar Barcelona i començar una nova vida a Miami, amb els seus fills Milan i Sasha.

Què sabem? La cantant Shakira ha sacsejat les xarxes socials, en les últimes hores, amb una publicació que ha cridat l'atenció de molts dels seus seguidors. Una imatge que ha publicat en el seu perfil d'Instagram on l'ex de Gerard Piqué apareix molt diferent i molt somrient. 

Què ha fet? Amb motiu de l'aniversari d'un dels seus millors amics, el cantant Alejandro Sanz, que acaba de fer 54 anys, la cantant ha recuperat una imatge de fa molt temps per felicitar-lo. Tal com es pot veure, Shakira, amb el cabell llarg i de color més fosc que com el porta ara, apareix molt feliç i somrient mentre abraça al seu gran amic Alejandro Sanz, també molt canviat i més jove. Una publicació que Shakira acompanya d'un missatge molt curt i breu, però carregat de sentiment. La de Monotonía escriu el següent: "Et recordo en el teu dia, estimat amic. Feliç aniversari". Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Les reaccions: Una publicació que la cantant ha fet en les últimes hores que no para de sumar 'm'agrada' i comentaris de tota mena. Alejandro Sanz ha estat dels primers a respondre a la imatge que Shakira ha compartit dient el següent: "La meva estimada amiga. Gràcies sempre per la teva amistat". Altres comentaris que es poden llegir són: "Us volem tornar a veure junts", "Haguéssiu pogut fer una parella molt bonica", "Si el teu nòvio hagués sigut Alejandro Sanz ara series molt més feliç", "Heu de tornar a fer una cançó junts" o "Jo volia que et casessis amb ell".

Per últim: La publicació de Shakira felicitant el seu gran amic Alejandro Sanz és una petita mostra de les moltes ganes que té la cantant de marxar de Barcelona i començar una nova vida lluny de Catalunya, per poder oblidar tot el que ha viscut en els últims mesos i refugiar-se en els seus grans amics. I és que per a la cantant és molt important sentir l'estima dels més propers en aquests moments tan complicats. Un any del qual la cantant ha fet balanç, ara fa pocs dies, amb un vídeo que va compartir a les xarxes socials i que s'ha fet viral en poc temps. Shakira reconeix que han estat uns mesos complicats i intensos que mai oblidarà. Assegura que està molt contenta de tot el suport que ha rebut per part dels seus seguidors, i que espera poder continuar treballant en el món de la música durant molt més temps per, aviat, treure noves cançons. 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Shakira Instagram