La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Laura Escanes ja no s'amaga: primera publicació a Instagram amb el seu nòvio, Álvaro de Luna

Barcelona.
Foto: | Instagram

La influencer catalana, Laura Escanes, ha viscut un any 2022 molt intens. En el mes de setembre va comunicar, a través de les xarxes, la seva separació, després de set llargs anys, amb Risto Mejide. Poques setmanes després va refer la seva vida amb el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna.

Què sabem? Al principi de fer-se pública la seva relació amb el cantant de Sevilla, Laura Escanes optava per mostrar-se discreta i no parlar de la seva vida amorosa. Amb el pas de les setmanes, però, la de Barcelona ha anat canviant d'opinió i cada vegada es mostra públicament més enamorada i il·lusionada del cantant. Tant és així que si fa algunes setmanes va viatjar expressament fins a Mèxic, per passar uns dies amb la seva nova parella, en les últimes hores, a través del seu Instagram, ha presumit d'un pla molt especial que els dos han compartit durant la tarda del dimarts 20 de desembre.

Què han fet? Tal com ha mostrat la catalana, Álvaro de Luna està immers en la gravació de noves cançons i Laura Escanes l'ha volgut acompanyar en aquest procés creatiu tan especial. En aquest sentit, Escanes ha compartit una imatge d'un piano i una taula de mescles, dos elements imprescindibles en els estudis de gravació dels artistes. Una publicació que ha acompanyat d'una frase, demostrant la il·lusió que li fa poder compartir aquests moments tan especials amb el cantant andalús. "Que guai veure com es couen aquestes coses", ha escrit l'ex de Risto Mejide juntament amb l'emoticona d'una cara somrient que es desfà a la vegada. Una publicació on ha etiquetat a la seva parella, Álvaro de Luna, i al productor musical, Paco Salazar. Parlem d'això: 

En profunditat: Una publicació a Instagram que l'artista Álvaro de Luna, no se sap ben bé per quin motiu, ha decidit no compartir amb els seus seguidors a les xarxes.

Per què és important? Aquesta publicació a Instagram és la primera que Laura Escanes fa de la seva nova parella, el cantant Álvaro de Luna. Una publicació que demostra que la seva història d'amor avança amb pas ferm.

Per últim: Va ser la revista Lecturas, a principis de novembre, la que va destapar la relació bomba entre la catalana i el cantant. Ho va fer amb una fotografia que es va publicar a la portada, que va generar l'interès de moltes persones i el cabreig de Risto Mejide. Una foto en la qual Laura Escanes i Álvaro de Luna, sense ser conscients, van ser enxampats a Tenerife, on es van conèixer al setembre, fent-se un apassionat morreig.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram