La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La catalana Helena Condis diu què és el que li agrada que li faci Juanma Castaño

Barcelona.
Foto: | Instagram

La periodista esportiva de Barcelona, Helena Condis, acaba l'any 2022 de la millor manera possible. I és que acaba de celebrar el seu aniversari amb una festa molt especial on no ha faltat ningú.

Què sabem? El 29 de desembre va ser l'aniversari d'Helena Condis. La jove de melena rossa ho ha celebrat com cal, amb un gran sopar a la zona alta de Barcelona amb tots els seus amics i parella, el periodista també esportiu Juanma Castaño. Després del sopar tots van anar a una coneguda discoteca de Barcelona a moure l'esquelet fins a altes hores de la matinada. No ha estat fins avui 30 de desembre, un dia després, que Helena Condis, en el seu compte d'Instagram, ha pogut reflexionar sobre el gran aniversari que acaba de celebrar i la sort que té de tenir els amics que té. Una reflexió on parla molt d'ella, confessant coses fins ara desconegudes.

Què ha dit? La periodista esportiva ha publicat tres fotografies seves, on llueix un bonic top de brillants, amb una jaqueta que també brilla molt i uns pantalons texans. Tres fotografies seves que acompanya d'un llarguíssim text on parla d'ella. Entre altres coses diu:

  • "No suporto estar enfadada més de 10 minuts".
  • "M'agraden molt els gossos i tenir-ne un altre seria un desig".
  • "Ballo molt quan soc a casa i no soc gens ordenada".
  • "M'encanta riure, m'agraden les altures i m'adormo amb la ràdio posada".

A més a més: Un text molt íntim, perquè els seus seguidors la coneguin més, que no para de rebre comentaris i reaccions. Un text on Helena Condis també parla de quina és la seva debilitat, allò que li agrada que li facin i que li dona molt plaer. Cap al final del text Condis s'obre en canal i confessa: "El meu punt dèbil són els massatges a l'esquena". El text complet d'Helena Condis, a continuació:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Helena Condis Edo (@helenacondis)

Per últim: Helena Condis i el periodista Juanma Castaño porten sortint des de fa força temps. Una relació que es va donar a conèixer per un error del periodista quan estava fent un vídeo de Twitch amb Ibai Llanos. El cas és que el periodista va ensenyar sense voler el fons de pantalla del seu mòbil, i per a sorpresa de tots va aparèixer la cara d'Helena Condis. Des d'aquell moment es va destapar el pastís. Setmanes més tard, Castaño va confirmar el que era una realitat, que ell i la catalana eren parella. Parlem de mitjan novembre del 2021.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram