La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Melissa Jiménez, molt contundent sobre les fotos del seu ex amb Jessica Goicoechea

Barcelona.
Foto: | Instagram

El que va ser jugador del Barça està de plena actualitat després de destapar, per error, la seva relació amb la influencer catalana Jessica Goicoechea.

Què sabem? Va ser fa uns dies quan Marc Bartra, a través del seu compte d'Instagram, va publicar un vídeo, per error, on surt en un moment molt íntim amb la model i empresària catalana, Jessica Goicoechea. Un vídeo on els dos es fan petons, s'abracen i es mostren més units que mai, ballant molt junts. Un vídeo que Marc Bartra va compartir per error a les xarxes, i que va esborrar poc després de compartir. Però ja era tard perquè alguns dels seus seguidors van fer captures de pantalla i les imatges van córrer com la pólvora.

Què ha passat? Unes imatges de les quals recentment n'ha parlat la que fos parella de Bartra, la periodista esportiva nascuda a Bèlgica, Melissa Jiménez, que actualment viu a Barcelona i amb Bartra té tres fills en comú de 3, 4 i 7 anys respectivament. 

  • "Les fotos ja me les van ensenyar".
  • "Si no m'agrada parlar de mi, imaginat si em fan parlar de les altres persones...".
  • "En Marc sap que li desitjo el millor sempre, estigui amb qui estigui".
  • "Entre nosaltres està tot bé i el tema de separar-nos va ser cosa dels dos. Ell continua fent-se càrrec dels nostres fills, clar que sí".

A més a més: En l'entrevista que Melissa Jiménez ha concedit per les agències Europa Press i GTRES també ha confessat que no està enamorada de ningú, tot i que els periodistes insisteixin en trobar-li parella i dir que podria estar novament il·lusionada. Jiménez ha deixat clar que, de moment, els únics amors que té a la seva vida són els seus fills i sempre que passa temps amb ells intenta que sigui "temps de qualitat".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa 🧿 (@melissajimenezgp)

Per últim: Va ser a principis del 2022 quan es va fer pública la separació entre Melissa Jiménez i Marc Bartra, després de vuit anys de relació, cinc dels quals com a casats. Una separació que va enxampar a molts per sorpresa, ja que ningú s'ho podia imaginar. A mesura que van anar passant les setmanes es van anar sabent més detalls de la ruptura i es va dir que la periodista i l'ex del Barça havien pres la decisió de prendre camins diferents a causa d'una crisi sentimental que arrossegaven des de feia temps. En tot moment es va deixar clar que no va haver-hi terceres persones pel mig.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Futbol Instagram