La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La nova cara de Marc Bartra: passa per quiròfan per operar-se el nas

Barcelona.
Foto: | Instagram

El que va ser jugador del Barça, i ara defensa de l'equip turc, Trabzonspor, ha passat per quiròfan per sotmetre's a una operació de nas.

Què sabem? Molts són els famosos que decideixen retocar-se la cara per veure's millor i acabar amb les imperfeccions. El català Marc Bartra, en les últimes hores, també s'ha retocat una part de la seva cara. Concretament el nas. No ho ha fet per motius estètics, sinó per motius de salut. I és que el jugador va rebre un fort impacte al nas, a principis de novembre, en un partit de futbol contra el Konyaspor.

Què s'ha fet? Marc Bartra, a través del seu compte d'Instragram, ha compartit una imatge d'ell al seu pas per l'hospital. Una publicació on el català surt amb el nas embenat i es pot veure la sang de la cirugia a la part inferior, on hi ha els orificis. Bartra s'ha sotmès a una rinoplàstia ultrasònica a la clínica de Barcelona del doctor Gustavo Suárez. Una operació que consisteix a corregir les deformitats nasals, tant per motius estètics com de salut, mitjançant una innovadora tecnologia que permet reduir significativament el temps del postoperatori.

Què ha dit: A la publicació que Bartra ha compartit en el seu compte d'Instagram, durant les últimes hores, ha assegurat trobar-se bé i estar molt content amb el tracte que ha rebut per part de tot l'equip mèdic que l'ha atès. En aquest sentit, assegura el jugador de futbol que "tot ha sortit bé". La publicació de la qual parlem és la següent:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Marc Bartra (@marcbartra)

Els comentaris: Els seus seguidors, més de 8 milions de persones, no han dubtat a comentar la publicació de Marc Bartra a les xarxes socials. Entre altres es poden llegir missatges com els següents: "Ànims crack", "Recupera't aviat", "Cuida't molt", "En dos dies estaràs com nou" o "Ets el millor". Pel que fa a la quantitat de 'm'agrada', la fotografia en suma més de 157.000, tot i que Jessica Goicoechea, de moment, no ha reaccionat a la publicació.

Per últim: Bartra no només està d'actualitat per haver-se operat el nas, sinó per estar sortint amb l'empresària i model catalana, Jessica Goicoechea. Una relació que el mateix Bartra va fer pública per error, a través de les xarxes socials, on va compartir un vídeo d'ell i Goicoechea ballant, abraçant-se i fent-se petons. Una publicació que ràpidament va eliminar, però que va estar compartida prou temps perquè alguns dels seus seguidors ho capturessin tot i ho escampessin arreu. Una relació que en els últims dies s'ha sabut que no és recent, sinó que Bartra i Jessica estarien sortint des de l'estiu passat.

Categoria: La Jungla