La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes socials

Ibai, fora de Twitch? Denuncia 'hate' insà i es replanteja el seu futur

Barcelona.
Foto: | Instagram

Ibai Llanos, en hores baixes. L'streamer basc no passa un bon moment, després de les dues polèmiques que ha encadenat amb molt pocs dies de diferència des del seu canal de Twitch. En un directe, el comunicador s'ha sincerat sobre una situació per la qual s'ha vist sobrepassat i ha confessat que es replanteja el seu futur a internet.

Background: Tot va començar diumenge durant la retransmissió que va fer del Clàssic. Al Madrid-Barça, ell anava amb els blancs. Merengue i nascut a Bilbao, els comentaris contra ell no van trigar en arribar. Això, sumat als missatges que va rebre dimarts després de la conversa amb Alexia Putellas, guanyadora de la Pilota d'Or, i el seu viral "el que he de fer perquè m'entrevistis!", ha fet aflorar les inseguretats d'Ibai.

Què diu Ibai?

  • "He rebut una quantitat de hate insà... Entenc que forma part de la meva feina, però hi ha dies que es fa difícil".
  • "No sé molt bé com em trobo. Em replantejo certes coses, no sé què vull fer amb la meva vida".
  • Malgrat que es considera "un privilegiat", lamenta que "hi ha vegades que amb això no n'hi ha prou. Els sentiments no es poden controlar".
  • "Els diners no poden protegir certes coses".

Per últim: Només a Twitch, Ibai compta amb gairebé 12 milions de seguidors. Una audiència que l'ha situat com una de les persones "més influents d'Espanya al món", segons la revista Forbes. Amic de Gerard Piqué, amb ell va fundar l'equip d'e-sports KOI. La Balloon World Cup o La Velada del Año són uns altres dos dels grans esdeveniments que ha organitzats i que han tingut gran repercussió, amb un seguiment de centenars de milers de persones (en el cas de la darrera, milions!) a internet.

Categoria: La Jungla