La Jungla
Clara Chía i Shakira en un muntatge de Principal
Foto: Clara Chía i Shakira en un muntatge de Principal | Principal
Famosos

Clara Chía, sobrepassada: angoixa per la cançó de Shakira i desmentiment d'un vídeo viral

Barcelona.
Clara Chía i Shakira en un muntatge de Principal
Foto: Clara Chía i Shakira en un muntatge de Principal | Principal

Clara Chía ha arribat al seu límit, i la nova cançó de Shakira on carrega contra Gerard Piqué i ella mateixa ha estat la gota que ha fet vessar el got. La nova parella de l'exfutbolista està superada per la situació i rebutja la imatge que s'ha donat d'ella.

Què sabem? Segons explica el periodista Saúl Ortiz a 20 Minutos, de fonts de l'entorn de Clara Chía, la jove no porta bé ser al centre de totes les converses sobre xafarderies, i lamenta que s'hagi explicat una versió de la història que té poc a veure amb la realitat que ella ha viscut.

En detall: Clara Chía nega el paper d'amant o robahomes que la cantant colombiana i Bizarrap li adjudiquen al single, que arriba a comparar-la a un cotxe Twingo i un rellotge Casio per dir que val menys que la Shakira. La barcelonina defensa que el seu únic error ha estat enamorar-se de Gerard Piqué. En tot cas, el problema era d'ell, que era qui ja tenia parella.

A més, la nova nòvia de Piqué hauria parlat també del famós vídeo viral d'una noia rossa a la casa de l'exblaugrana i que fa setmanes que corre per les xarxes socials. Es va gravar l'agost de 2021. Clara Chía nega rotundament haver estat al domicili familiar d'Esplugues de Llobregat quan va començar la relació amb ell, i assegura que la jove de les imatges no és ella.

Qui és? La noia del vídeo és en realitat Anna Tormo, treballadora i amiga de Piqué, que apareix a casa seva perquè aquell dia l'ajudava amb un directe de Twitch.

Un altre apunt: El videoclip de Shakira i Bizarrap ja suma 133 milions de reproduccions a YouTube en només cinc dies. Tot un èxit internacional, sobretot a Espanya i Amèrica Llatina, del qual la cantant està especialment orgullosa.

  • Des de l'altra riba de l'Atlàntic, el programa de televisió Despierta América ha arribat a assegurar que va ser en Milan, el fill gran de l'exparella, qui va tenir la idea de fer una cançó de la ruptura. Unes afirmacions que no han agradat gens a Piqué.

Per acabar: Totalment aliena als sentiments de Clara Chía, Shakira continua fent la seva i aquest cap de setmana ha estat notícia per la festassa que ha muntat al seu xalet. Amb amigues al balcó, els fans a la porta i la cançó contra Piqué i la nòvia nova sonant a tot drap. Un hit que també apunta contra l'exsogra, Montserrat Bernabeu, que viu just al costat en una mansió espectacular que ja s'ha posat a la venda.

Categoria: La Jungla